Manuela Oprișiu a părăsit pentru o vreme Capitala și s-a mutat la Alba Iulia. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" este la prima sarcină și are nevoie de ajutorul mamei sale.

Citeste si: Bianca Comănici și Marius de la Puterea Dragostei devin din ce în ce mai apropiați. Cum au reacționat internauții

"Mi-este foarte greu să mă deplasez pentru că sunt tot mai mare și fetiță este tot mai mare și mai grea.

Respir foarte greu că am luat foarte mult în greutate, mă apasă foarte tare pe coloană, face presiune din cauza asta. Mă mișc greu și respir și greu", a mărturisit viitoarea mămică  pentru KanalD.

Schimbare importantă în viața Manuelei Oprișiu  

Manuela este de nerecunoscut. Vorbește despre copii și mămici pe rețelele de socializare si postează fotografii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Sunt foarte nerăbdătoare să-mi cunosc fetița, aștept atât de mult momentul acesta, cred că de o viață", spune ea. Micuța este așteptată în luna martie, cam la jumătatea lunii martie.

Citeste si: Jador, imagini de colecție din copilărie: “Ochii la fel, același nas…”

Manuela citește, urmărește diferite filmulețe despre bebeluși și face shooping online. Manuela încearcă să aibă totul pregătit pentru momentul în care va veni fetița ei pe lume.

Ce nume va avea micuța Manuelei

"Te-ai gândit și la nume? Ozana Maria. Ozana provine din limba greacă, de când intră domnul Isus în Ierusalim, toți strigau Osana, care înseamnă salvează", a explicat Manuela.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei i-a cumpărat deja bebelușului hăinuțe, cercei, body-uri, hălățel de baie, papucei, șosetuțe, tricou, păturici...

Citeste si: Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei s-au mutat în altă casă

Manuela Oprișiu mai are de pregătit doar camera micuței și pregătirile sunt gata pentru momentul in care micuța Maria isi fa cunoaste familia. "Acesta este cadoul meu de la Dumnezeu, răspalata mea", spune îndrăgita concurentă de la "Puterea Dragostei".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: