Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost huiduit, în cursul zilei de joi, la Buzău, acolo unde a participat la o ceremonie de ziua Eroilor. 

Dascălii ieșiți în stradă l-au huiduit și i-au cerut demisia liderului social-democrat, în timp ce acesta se pregătea să-și țină discursul la Cimitirul Eroilor din oraș.

Citește și: Maşina Prefecturii din Cluj, atacată de dascălii furioşi care au ieşit să protesteze în stradă

Ciolacu, huiduit de profesorii din Buzău

Discursul lui Marcel Ciolacu a fost acoperit de fluiere, vuvuzele și scandări ale profesorilor care i-au cerut demisia, fără a sta pe gânduri.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cât timp oamenii îl huiduiau, liderul social-democrat le mulțumea profesorilor pentru „respectul pe care ni l-am arătat astăzi unii altora”.

Citește și: Ce revendicări au profesorii care se afla în grevă. Este a treia zi de grevă generală din educație

Ciolacu a spus că este „ferm convins că după această manifestare în această zi sfântă de Înălțare o să ne strângem toți la prefectură și o să continuăm discuțiile”

.

Citește și: LIVE TEXT| VIDEO| Grevă profesori 25 mai 2023. Ziua decisivă: profesorii refuză oferta făcută de Guvern! Sindicatele cer majorarea veniturilor tuturor angajaţilor din educaţie cu 25%

Întreg momentul a fost transmis live pe pagina de Facebook a PSD.

Maşina Prefecturii din Cluj, atacată de dascălii furioşi care au ieşit să protesteze în stradă

Protestul  profesorilor din ţară a luat o întorsătură neaşteptată. La Cluj, maşina Prefecturii a fost atacată de dascălii furioşi care au ieşit în stradă să îşi strige nemulţumirile. Iar

Citește și: Sindicaliștii din Educație resping oferta de 2.500 de lei pe carduri a Guvernului şi anunță că vor continua greva

la Buzău, cadrele didactice au început să scandeze exact în momentul în care Marcel Ciolacu se pregătea pentru discursul de Ziua Eroilor, potrivit Observator.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si