Fiul lui Marcel Toader, Maximilian, a postat pe retelele de socializare un mesaj in care ii anunta pe toti cei care l-au cunoscut pe tatal lui unde va fi depus sicriul pentru priveghi!

Citeste si: Avocatul familiei Luizei Melencu: Nu ştim cine este victima, dar există date că există o victimă

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cătălin Ionuţ Sindile nu mai este șeful Jandarmeriei Române. Cine îl va înlocui

Citeste si: Tudor Chirilă, mesaj dur din timpul unui concert: „Am aflat că poliţia e mai prietenă cu interlopii decât cu cetăţenii”

Citeste si: Tânăr arestat preventiv după ce ar fi obligat, prin metoda "Loverboy", o tânără să se prostitueze, banii fiind însuşiţi de el

MESAJUL POSTAT DE FIUL LUI MARCEL TOADER
"Pentru cei ce i-au fost prieteni, frati, apropiati sau cunostinte tatalui meu, va astept maine dupa orele 13:00-14:00 la capela cimitirului Bellu (mai exact la etajul 1 al capelei) pentru a fi pentru ultima oara alaturi de el! Inca odata va multumesc si prin aprecierile voastre si parerile de rau, imi dau seama ca l-ati descoperit pe adevaratul Marcel Toader.

Felicitari, tata! M-ai facut mandru pana la capat!"
Fiul a avut grija chiar ca sicriul sa fie depus si in Bucuresti, si la Constanta- orasul in care s-a nascut Marcel Toader. La priveghiul de astazi, insa, au venit, pana spre orele dupa-amiezii, doar fosti colegi de la echipa de rugby si membri ai familiei.

Marcel Toader a fost sportiv de performanta si om de afaceri. De-a lungul anilor, a ajuns in centrul atentiei cu numeroasele sale casnicii si divorturi- sase la numar.

Ultima despartire a fost de interpreta de muzica populara, Maria Constantin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si