Un șofer din Galați a murit în urma unui accident rutier

Una dintre nenorociri s-a produs în apropiere de Galați, în jurul orei 8 dimineața, când abia se vedea la 5 metri în față. Un șofer care se îndrepta spre oraș a derapat într-o curbă periculoasă și s-a izbit de alte trei mașini. În urma impactului violent, șoferul care a pierdut direcția de mers a murit pe loc.

„Cred că umezeală. Ceață a fost azi noapte. Umezeala care se formează la ceață, condens e foarte periculoasă.”

Citeste si: Un șofer român s-a izbit cu TIR-ul de un avion

„Când am ajuns se întâmplase, cred, cu două minute înainte. Erau oamenii întinși pe jos oamenii.”   

Soția celui decedat a fost rănită grav și a fost dusă la spital în comă. Cu ei în mașină se mai afla un tânăr, în vârstă de 19 ani, pe care cei doi soți îl luaseră la ocazie. Băiatul nu a pățit nimic însă alte două persoane din celelalte mașini implicate au ajuns la spital.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Neatenția și golănia! Drumul e așa cum e. Nu e pentru mașini de 200 la oră. Ceață, umezeală jos...”

Cod galben de ninsori

Circulați cu băgare de seamă, meteorologii au emis o informare de vânt și polei valabilă 48 de ore, pe drumuri din Moldova și Transilvania. În vigoare este și un cod galben care semnalează că în estul și centrul țării va ninge zdravăn.

Citeste si: Accident rutier grav: cinci mașini implicate. Au fost înregistrate cinci victime

Vremea e atipică, spun până și salvamontiștii din Zărnești. Recent au fost chemați să intervină la un caz caracteristic mai degrabă lunilor secetoase de vară.

„Acest caz atipic din creasta Pietrei Craiului ne arată că nimic nu este imposibil. O persoană de sex masculin a fost atacată de o vipera... Chiar dacă ne aflăm în luna decembrie și stratul existent de zăpadă a făcut ca toată creasta să fie albă.”, potrivit reprezentanților S erviciului Salvamont Zărnești

Citeste si: Sfârșit tragic pentru Laci Farkas, solistul și chitaristul trupei Quo Vadis. A murit într-un grav accident rutier la intrare în Timișoara

Din fericire, turistul a evitat, razant, atacul viperei. Specialiștii spun că cel mai probabil, aceasta hiberna și a fost deranjată de prezența turistului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si