Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Marea a luat trei vieți în weekend

Marea, atât de aglomerată în acest weekend, îşi ia tributul atunci când există neatentie! Un copil şi un bărbat au murit înecaţi la Mamaia şi Constanţa, iar un tânăr a fost luat de valuri în staţiunea Costineşti!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mario a intrat în apă alături de alți 3 prieteni deși steagul galben era arborat. Curenții l-au tras către larg pe copilul de 13 ani. Același lucru s-a întâmplat cu un alt băiat de 14 ani. Salvamarii au reușit să-l salveze doar pe cel din urmă, iar Mario a fost pur și simplu înghițit de valuri. Ceilalți doi minori care se aflau în apă ai ieșit singuri la mal.

Citeste si: VIDEO| Clipe de coșmar în Mamaia: Doi copii s-au înecat după ce au intrat în marea agitată

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Au fost 4 zile, am avut conditii hidrometeorologice dificile. In primul rand curentul care batea de la mal catre larg in primele 2 zile; ieri curentul s-a mai schimbat si batea catre mal. Am intervenit cu ambarcatiuni de la Politia de frontiera, de la Salvamar, de la ARSVOM, de la noi de la ISU, am fost 7 scafandri", spune Marian Ciulei, șeful scafandrilor din Dobrogea. Un turist i-a găsit trupul, dimineață, şi i-a anunţat pe salvatori!

S-a dat alarma duminică după-amaiză şi în Costinești după ce un tânăr de 19 ani din Călărași a dispărut în valuri. Salavamarii au fost nevoiți să apeleze la Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru a-l căuta pe turist. Ore întregi a durat operațiunea însă nici urmă de tânăr. Steagul galben a fost arborat iar curenții puternici cel mai probabil l-au purtat în larg.

Citeste si: Un băiat de 14 ani a murit în apele Dunării. Pompierii nu l-au putut salva

Momente dramatice s-au scurs și în dreptul plajei Modern din Constanța! Un bărbat de 67 de ani a fost scos inconștient din apă și a murit în cele din urmă în ambulanță.

Citeste si: Scandal în Capitală. Primar, blocat de mafie. Scene incredibile

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI