Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Margherita de la Clejani, acuzații de bătaie. Vedeta: Acum activez în criminalistică

Margherita de la Clejani a intrat iar în atenția poliției. De această dată, cu acuzații mai grave! Este cercetată de polițiști după ce două femei au sunat la 112 să spună că vedeta le-a bătut.

Iulian Ciurea,

Margherita de la Clejani [Sursa foto: Playtech]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Destăinuirea Margheritei vine într-un moment critic în cariera ei presărată de scandaluri. Ieri, vedeta a intrat ca un uragan într-o agenție imobiliară. Fără vreun motiv, ar fi început să înjure și chiar s-o lovească pe una din angajate. Martoră la incident a mai fost o femeie, însă și aceea, ar fi intrat în pumnii Margheritei.

Margherita din Clejani, bătaie cu pumni

Odată scăpate, victimele au sunat după ajutor.

"Prin apel 112, secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Citeste si: Margherita de la Clejani și-a depus CV-ul la resurse umane! S-a înscris într-un proiect finanțat de Uniunea Europeană!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ce a înfuriat-o pe vedetă, nimeni nu spune deocamdată. Neoficial, însă, martorii le-ar fi declarat polițiștilor că Margherita părea că nu își controlează pe deplin gesturile. Mai târziu, vedeta a fost surprinsă în magazinul ei din centrul Capitalei cu o carte pe birou al cărei titlu șochează în mod vădit. După aproape o oră în care i-a ținut pe jurnaliști la ușă, Margherita a fost de-acord să vorbească, dar nu ca să se apere.

Declarații ciudate ale Margheritei, după bătaie

"Ca sa poti sa afli adevarul de la mine trebuie in primul rand sa fii imbracat frumos. Acum activez în alt domeniu, în criminalistică... pantofii tăi- nu îmi plac, nu îmi plac televiziuni de la Hollywood!”, a spus Margherita.

Citeste si: Margherita de la Clejani mai porneste un scandal! A recunoscut ce consuma: "Ma injectez cu..."

Margherita a reușit- în doar câteva luni- să devină oaia neagră a showbizz-ului. În luna mai, a pierdut controlul volanului pe un bulevard din capitală și a distrus o mașină parcată. Polițiștii au constatat atunci că Margherita avea un comportament bizar și după ce etilotestul le-a indicat un rezultat negativ, au supus-o unui alt test pentru depistarea drogurilor.

Margherita din Clejani, test pozitiv la droguri, după bătaie

Rezultatul a scos la iveală că fata Viorică și a lui Ioniță de la Clejani a consumat substanțe psihoactive. Scandalul în care a fost implicată astăzi vine într-un moment delicat pentru nonconformista artistă.
„Sigur Marga nu va ajunge la poliție? Sigur, că eu iubesc poliția... uite, ce scrie aici!”, le-a explicat Margherita reporterilor.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Margherita, victima anturajului: "Fiica mea este vânată de oameni dubioși!"

Margherita mai e cercetată și pentru că și-ar fi maltratat animalul de companie, o maimuță. La cele două acuzații, s-ar mai putea adăuga una. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani urmează să fie audiată și este cercetată pentru loviri și alte violențe.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI