Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Margherita de la Clejani s-a ales cu dosar penal. A fost prinsă drogată la volan

Margherita de la Clejani are dosar penal după ce, sâmbătă dimineață, polițiștii de la Rutieră au constatat că era drogată la volan când a provocat un accident.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

La audieri, tânăra a părut răvășită și a făcut declarații cel puțin stranii. „Am fost în mașină cu Johnny Depp”, a spus Margherita, în vreme ce mama ei, vestita Viorica de la Clejani, a ieșit cu furtunul cu apă să alunge jurnaliștii de la poartă.

Departe de Hollywood... Margherita, fiica Vioricăi de la Clejani, era la volanul bolidului său scump atunci când, pe o stradă din Capitală, ar fi pierdut controlul volanului și a izbit un alt autoturism, care circula regulamentar. Era ora 6 a dimineții când martorii au sunat la 112.

Citeste si: Antrenorul din Serie A Luigi Simoni a decedat

Polițiștii ajunși la locul accidentului au testat-o pe artistă cu alcooltestul, iar rezultatul a arătat că nu băuse. Surpriza a venit, însă, la testul anti drog, care a indicat prezența substanțelor psihoactive în organism.

Surse din anchetă spun că Margherita se comporta ciudat și avea gesturi necontrolate, tocmai de aceea agenții au suspectat din prima că s-ar putea fie putea să fie drogată.

La audieri a ajuns însoțită de tatăl ei, Ionică de la Clejani, iar după ce au părăsit sediul Poliției Rutiere, cei doi au negat totul, ba chiar tânăra a făcut declarații ciudate!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Nu am consumat alcool. Alcoolul nu a ieșit. Droguri nu au ieșit. Nu a ieșit nimic. Am condus peferct. Am accidentat doar o mașină. Veneam de la o petrecere. Te interesează pe tine? Eram cu Johnny Deepp!”, a spus Margherita.

Citeste si: Horoscop chinezesc mai 2020. Ce ne rezerva zodiile, luna aceasta

Mult mai nervoasă a fost mama Margheritei. Viorica de la Clejani pur și simplu și-a ieșit din minți după ce a aflat vestea că fiica ei a condus drogată, iar când presa a ajuns la poarta vedetei, aceasta a ieșit afară cu un furtun cu apă... să-i stropească pe reporteri:

”Plecați de aici! Dați-vă dracu de aici. Nu știu nimic, nu am știut. Pleacă de aici!”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cert e că drogul cu care a fost depistată pozitiv Margherita e unul extrem de puternic, ce provoacă dependență. Ea a fost dusă și la Institutul de Medicină Legală, unde i-au fost prelevate și probe de sânge pentru analize amănunțite. După rezultatul acestora, artista s-ar putea alege cu dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Citeste si: Un animal bizar a fost ucis de sătenii din Galați, după ce a sărit la gâtul unui cioban. Creatura seamănă cu hienă. Cum a ajuns în România

Nu e prima oară când familia Clejanilor e târâtă în scandaluri publice din pricina drogurilor. Anul trecut, în luna martie, fratele Margheritei, Fulgy, a fost internat la un centru de dezintoxicare prin hotărâre judecătorească.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI