Vizibil obosită, dar și iritată de noul scandal în care fiica ei este protogonistă- Viorica de la Clejani o apără cu tărie pe Margherita.

Viorica de la Clejani o apără pe fiica ei, Margherita

"Ce părere aveți despre Margherita pentru că s-a certat cu două doamne de la o agenție imobiliară? Nu am nicio părere! Auzi, dar vezi că țara asta moare de foame, vezi că țara asta moare de foame, da? Sunt lucruri mai grave!", crede artista.


La nici 4 luni după accidentul în care a fost acuzată de polițiști că ar fi urcat drogată la volan- Margherita nu se dezice de comportamentul rebel care se pare că i se potrivește mănuşă.

Citeste si: VIDEO- Margherita de la Clejani, acuzații de bătaie. Vedeta: Acum activez în criminalistică

"Te rog frumos să pleci de aici! Dar nu poți să îmi spui să plec de pe domeniul public. Ești o țață și nu vorbesc cu țațe. Eu vorbesc cu jurbaliști adevărați, eu am fost la Hollywood, în America", pretinde Margherita.

Viorica, sătulă de scandalurile dese ale Margheritei

Nu mai departe de săptămâna trecută a bătut și jignit două femei, în plină stradă, după cum a anunţat atunci poliţia. Cu toate că faptele tinerei sunt grave și par să fie scăpate de sub control, Viorica de la Clejani îi găsește scuze peste scuze fiicei care a lăsat cariera muzicală pentru cea în domeniul modei.


"Aveți idee de ce este Margherita așa nervoasă în ultima vreme? Că nu are bărbat! Tu ești potolit, stai bine cu hormonii!", crede Viorica de la Clejani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Margherita de la Clejani și-a depus CV-ul la resurse umane! S-a înscris într-un proiect finanțat de Uniunea Europeană!

De când a avut loc conflictul violent chiar în fața magazinul deținut de Margherita pe Calea Victoriei, vedeta nu a mai pus piciorul pe acolo, asta deși nu era zi în care să lipsească de la propriul atelier.

Margherita, scandal după scandal. Viorica nu mai poate

Iar... frica de autorități nu este, cu siguranță, cauza. Și asta pentru că Marga scapă de un nou dosar penal după ce tinerele care s-au lovit de furia ei au decis să nu depună plângere.
"Nu s-a întâmplat nimic. Femeile alea au zis ceva... nu știu despre ce femei vorbești, eu am stat aici. Două femei de la o agenție imobiliară. Du-te la poliție și întreabă!", spune Margherita.

Citeste si: Un celebru realizator tv s-a decis înaintea alegerilor: ”Dacă Bucureștiul rămâne roșu, schimb buletinul”

Stranie este însă decizia victimelor de a nu depune plângere și asta pentru că tocmai ele au sunat la 112 și le-au povestit polițiștior atacul de furie al Margheritei.
Ce le-a făcut să se râzgândească rămâne un mister.

Margherita, dosar după dosar

Margherita risca închisoarea daca dosarul mergea mai departe pentru că pe numele ei mai este un dosar penal- cel pentru pentru consum de droguri- deschis de polițiști în urmă cu 4 luni.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO| Margherita de la Clejani are din nou probleme. Este anchetată după ce a pălmuit maimuța

Dosarul deschis pe numele fiicei Clejanilor pentru consumul de substanțe interzise, atunci când a provocat un accident, nu a plecat nici acum în instanță, polițiștii continuă să administreze probe, iar o eventuală pedeapsă mai are de așteptat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si