Visul unei familii care își dorea cu orice preț un copil s-a transformat într-o tragedie. Maria, gravida care a murit la spitalul din Bacău, ar fi fost suspectă, în ochii medicilor, de o depresie. Asta deși femeia se plângea de dureri groaznice. Acuzațiile sunt făcute de mama victimei, care a vorbit în exclusivitate despre drama prin care trece familia ei. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional, a

transmis Cristian Sabbagh.

Povestea Mariei: visul de deveni mamă s-a transformat într-o tragedie

Pe mine m-au supărat că au zis de boală psihică. Eu nu zic că n-ar fi făcut vreo criză de nervi, dar nu chiar boală psihică, a mărturisit mama Mariei.

Mama Mariei spune că fiica ei a ajuns la spital cu dureri abdominale și febră, dar i s-ar fi transmis că suferă de depresie. Ajutorul medicilor ar fi întârziat nepermis de mult, mai susțin rudele victimei.

Dar să fi fost la prima oră, cum a ajuns fata, că o durea, ceva o durea, nu s-a dus fără s-o doară. A spus: mi s-a uscat gura. Și i-am zis: ai temperatură. Și așa zic și ei, că au găsit-o cu temperatură, a mărturisit mama Mariei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Maria era însărcinată în 16 săptămâni după o procedură de fertilizare in vitro. Rudele spun că avea toate analizele la zi. A ajuns însă la spitalul județean din Bacău și în 24 de ore s-a stins. Acuzațiile de malpraxis se referă la faptul că medicii nu ar fi stabilit un diagnostic și nu au aplicat tratamentul potrivit.

Maria era o femeie realizată profesional, dar copilul reprezenta cel mai important vis. Și totul s-a năruit...

F ata mea s-a dus acolo. Dacă nu depindea cazul ăsta de ei, nu era bine să-i spună băiatului: măi, băiete ia-o de la noi și mergi la Iași cu ea, a mărturisit mama Mariei.

Reprezentanții spitalului din Bacău se apără și spun că Maria a fost consultată de medici de specialități diferite, dar starea ei s-a agravat rapid. Cazul este anchetat de polițiști, dar și de cei de la Colegiul Medicilor.

Citește și: Surpriză cu final nefericit pentru urmașii unei femei! Au așteptat să moară, dar au rămas șocați când au aflat cine va primi, de fapt, averea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: