Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Maria nu și-a putut îndeplini visul de a aduce pe lume un copil. Femeia a murit cu pruncul, în spital. "Nu s-a dus fără s-o doară"

Maria, însărcinată în patru luni, a murit la spital, cu pruncul nenăscut. Tragedia femeii a lăsat fără cuvinte o țară întreagă, iar familia cu inima îndurerată. Mama acesteia face mărturii tulburătoare.

Redactia Stirile Kanal D,

Povestea Mariei- vis devenit coșmar în spital [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Visul unei familii care își dorea cu orice preț un copil s-a transformat într-o tragedie. Maria, gravida care a murit la spitalul din Bacău, ar fi fost suspectă, în ochii medicilor, de o depresie. Asta deși femeia se plângea de dureri groaznice. Acuzațiile sunt făcute de mama victimei, care a vorbit în exclusivitate despre drama prin care trece familia ei. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Povestea Mariei: visul de deveni mamă s-a transformat într-o tragedie

Pe mine m-au supărat că au zis de boală psihică. Eu nu zic că n-ar fi făcut vreo criză de nervi, dar nu chiar boală psihică, a mărturisit mama Mariei.

Mama Mariei spune că fiica ei a ajuns la spital cu dureri abdominale și febră, dar i s-ar fi transmis că suferă de depresie.

Ajutorul medicilor ar fi întârziat nepermis de mult, mai susțin rudele victimei.

Dar să fi fost la prima oră, cum a ajuns fata, că o durea, ceva o durea, nu s-a dus fără s-o doară. A spus: mi s-a uscat gura. Și i-am zis: ai temperatură. Și așa zic și ei, că au găsit-o cu temperatură, a mărturisit mama Mariei.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Maria era însărcinată în 16 săptămâni după o procedură de fertilizare in vitro. Rudele spun că avea toate analizele la zi. A ajuns însă la spitalul județean din Bacău și în 24 de ore s-a stins. Acuzațiile de malpraxis se referă la faptul că medicii nu ar fi stabilit un diagnostic și nu au aplicat tratamentul potrivit.

Maria era o femeie realizată profesional, dar copilul reprezenta cel mai important vis. Și totul s-a năruit...

F ata mea s-a dus acolo. Dacă nu depindea cazul ăsta de ei, nu era bine să-i spună băiatului: măi, băiete ia-o de la noi și mergi la Iași cu ea, a mărturisit mama Mariei.

Reprezentanții spitalului din Bacău se apără și spun că Maria a fost consultată de medici de specialități diferite, dar starea ei s-a agravat rapid.

Cazul este anchetat de polițiști, dar și de cei de la Colegiul Medicilor.

Citește și: Surpriză cu final nefericit pentru urmașii unei femei! Au așteptat să moară, dar au rămas șocați când au aflat cine va primi, de fapt, averea

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI