„O crimă înfiorătoare a șocat astăzi o țară întreagă. O femeie de patruzeci și unu de ani, medic stomatolog, a fost ucisă cu bestialitate chiar în propriul cabinet. Apropiați povestesc că femeia era terorizată de mai mulți indivizi și chiar a urmat cursuri de port armă de teamă că va fi atacată”, a spus Christian Sabbagh. 

Citește și: O nouă răsturnare de situație în cazul Mădălinei Cojocari, fetița de 12 ani dispărută cu doi ani în urmă în SUA

stomatolog, crima braila

Marina avea patruzeci și unu de ani și lucra ca medic stomatolog în Brăila, acolo unde avea propriul cabinet la parterul unui bloc. Aseară ea a fost găsită într-o baltă de sânge. Femeia de serviciu a fost cea care a făcut descoperirea șocantă. Aceasta l-a sunat apoi pe soțul victimei, care a alertat poliția.

„Cumsecade și o fată foarte prietenoasă. Nu mai spuneți, că a băgat frica în noi... Ne e frică să stăm și în casă”, spune o vecină. 

Marina a fost înjunghiată de mai multe ori 

Marina avea mai multe lovituri de cuțit în jurul gâtului. Potrivit unor surse judiciare, crima ar fi fost una premeditată, iar din cabinet nu lipsea niciun obiect de valoare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat a otrăvit sucul soției de 12 ori. Spera să moară, iar el să se însoare cu fiica ei- antena3.ro

„Îmi pare foarte rău, astăzi din păcate este și sărbătoare și este Sfânta Marina, ceea ce parcă ar fi fost așa, un blestem. În loc să primească flori, primește o lumânare”, mai spun apropiații victimei.

În încercarea de a găsi vinovatul, oamenii legii au audiat mai multe persoane, printre care vecini, pacienți, dar și părinții și soțul femeii. Marina era originală din Republica Moldova, iar de mai mulți ani se stabilise în România. Locuia împreună cu soțul său, tot medic stomatolog, într-un cartier rău famat din Brăila, iar de ceva timp ar fi fost terorizată de mai mulți localnici: „Locuiesc aici de 15 ani, niciodată nu s-a întâmplat un eveniment de genul acesta. Poate un om care nu își mai permite să asigure traiul copiilor, nu știu, te gândești la orice. Oameni cu depresii, oameni cu fel de fel de boli psihice”, „Era amenințată, așa am înțeles, probabil știa ea cine e.”

stomatolog, crima braila

De curând femeia a făcut cursuri de portarmă și intenționa să-și cumpere și un pistol după ce mai mulți indivizi i-au pătruns în curtea casei și au amenințat-o.

„Soțul are cabinet mai încolo, ea aici. Niște oameni de nota 25. Îmi pare rău! Eu când am auzit că a decedat a rămas fără cuvinte efectiv”, povestesc cei care îi cunosc pe soți.

Citeste si: VIDEO Adrian Cuculis, despre relația pe care a avut-o cu mama lui în adolescență și cum a pășit pe drumul independenței de la 16 ani. “Nu voi uita niciodată.”- kfetele.ro

Citeste si: Tavi Clonda, despre coșmarul prin care a trecut Gabriela Cristea: "Ea își pierdea speranța, eu nu"- radioimpuls.ro

Citeste si: Robert Kennedy Jr. ar fi tăiat capul unei balene cu drujba, l-a legat de mașină și l-a dus acasă- antena3.ro

În prezent identitatea agresorului dar și motivul crimei sunt necunoscute. Oamenii legii au ridicat imagini din zonă și au pornit o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Potrivit unor surse, există un cerc de suspecți, însă până în acest moment nu a fost reținut nimeni în acest caz.

Citește și: A murit salvându-și soția și fiicele, în timpul tentativei de asasinare a lui Donald Trump: ”Ca un erou”. Pompierul plâns acum de o întreagă comunitate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si