Averea de milioane de euro a presedintelui Ligii profesioniste de fotbal ii permite sa investeasca o mica parte in recuperarea lui Mario. Nu doar ca a scos din buzunar cateva zeci de mii de euro sa-l transporte cu avionul in Italia- dar Gino Iorgulescu plateste alte zeci de mii pentru una dintre cele mai prestigioase clinici din Milano, aceeasi la care a fost internat si Silvio Berlusconi.

Sa mai existe o sansa de viata dupa un asemenea accident inseamna enorm pentru sotii Iorgulescu, care au decis sa-l transfere pe Mario la un spital din Italia.

Clinica San Raffaele este una dintre cele mai bune din Italia si este renumita pentru conditiile pe care le ofera, pentru servicii, dar si pentru numele bogatilor care s-au tratat aici.
Unul dintre ei este Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei, care a fost supus unei operatii din cauza unei insuficiente cardiace în urma cu trei ani. Salonul lui Berlusconi, dupa cum puteti observa si in imagini, arata mai mult ca o camera a unui hotel de 5 stele. In acelasi lux este internat acum si Mario Iorgulescu.

Citeste si: Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, anunţă că alte 450.000 de doze de vaccin antigripal vor ajunge în teritoriu începând din 10 octombrie

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Ninel Peia- candidat din partea Partidului Neamul Românesc la alegerile prezidențiale 2019

La Clinica San Raffaele si preturile sunt pe masura.

Numai pentru un consult de rutina pretul este de peste 1.500 de dolari. (avem un print screen cu pretul afisat pe site-ul clinicii in grafica)
De asemenea San Raffaele ofera si cazare pentru insotitorii celor intrenati.

Cateva hoteluri cu acelasi nume sunt situate in apropierea spitalului si stau la dispozitia bogatilor care vor sa fie alaturi de membrii familiei internati acolo.
Mario Iorgulescu a fost mutat pe 23 septembrie aici contrar recomandarilor medicilor.

Citeste si: „Iubita mea, hai la cimitir!”-umilința înfiorătoare la care a fost supusă o profesoară în timpul orei, chiar de o elevă

Citeste si: Accident de proporții în centrul Bucureștiului. Șapte mașini au fost implicate. Printre victime se află și doi copii

Nici familia tanarului ucis nu a stiut nimic de acest transfer, pe care il condamna acum, spunand ca a fost facut pe furish, dupa ce.... la scurt timp de la accident, tatal lui Dani Vicol incerca sa-i inteleaga durerea lui Gino Iorgulescu.
Inainte de a fi transferat la Milano de la spitalul Elias, Mario a fost vizitat de un procuror care urma sa-i aduca la cunostinta faptul ca este acuzat de ucidere din culpa. Starea sa de sanatate la acel moment a facut ca vizita anchetatorilor sa fie in zadar. Investigatia, insa continua, ne asigura autoritatile.
Mario Iorgulescu se afla la volanul unui Aston Martin, sub influenta alcoolului si a drogurilor cand a patruns pe contrasens- cu o viteza ametitoare, si a lovit in plin o alta masina al carui sofer a murit pe loc.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si