Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Mărirea și decăderea lui Costin Mărculescu

Sfârşitul actorului Costin Mărculescu îi şochează chiar şi pe cei care, odată, i-au fost alături şi pe care chiar el i-a adus în prim-planul vieţii publice din ţara noastră!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mulți işi explică greu mărirea şi decăderea unuia dintre oamenii care au creat, practic, lumea vedetelor, prăbuşirea celui care avea vilă de lux, maşini şi terenuri de milioane, dar a murit singur, în cada unei garsoniere închiriate, cu datorii de peste 100 de mii de euro!

Câţiva au mers, vineri, să îi aducă un ultim omagiu la biserica ”Sfântul Gheorghe” din Capitală, unde este depus sicriul.

Aplaudat la scenă deschisă de mii de oameni, urmărit la televizor de milioane pentru rolurile pe care le-a avut şi la emisiunile în care, pe vremuri, era chemat tot timpul... aşa a fost vedeta, actorul şi omul de afaceri Costin Mărculescu.

Citeste si: Costin Mărculescu și fosta lui asociată, urmăriți de același blestem? ”Am găsit cărbuni și foc la ușă”

Un infarct, suferit în cadă, spun legiştii, când lângă el era doar câinele, l-a trimis acum pe un drum fără întoarcere.

”Iată că bat clopotele... și este foarte trist! Costin, te rog să mă ierți și să ne ierți că nu am avut timp să stăm de vorbă cu tine!”, spune Jeni Nicolau.

Uitat de lumea bună în care a trăit peste 20 de ani şi îngropat în datorii, Costin Mărculescu nu s-a sfiit să îşi plângă singur de milă în ultimele zile! Milionar altădată, nelipsit din centrul atenţiei şi mare iubitor de viaţă bună, le spunea

apropiaţilor că a luat cu o mână şi a dat cu zece...

Citeste si: ”Doru, mooor!”- Mesajul cutremurător trimis de Costin Mărculescu în ultimele momente de viață

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”În realitate, nu grija prietenilor a ajutat la descoperirea trupului neînsuflețit al lui Costin Mărculescu ci faptul că un vecin a reclamat o țeavă spartă! Țeava de apă caldă! Ăsta este cumplitul adevăr!”, spune Dan Boerescu.

Din urmă cu 20 de ani şi până la scandalul de evaziune fiscală care i-a prăbuşit imperiul, mulţi îşi doreau să îi fie alături lui Costin Mărculescu ca să devină vedete. Printre tinerele speranţe ale modei, înconjurate de artificii pe scenele de gală, s-a aflat şi Deea:

”Deci pot să spun că înaintea soțului meu, Costin Mărculescu a fost cel care m-a urcat pe scenă. Îmi amintesc că am absolvit școala, evident eu atunci l-am cunoscut pe el ca fondator, n-am avut nicio legătură eram doar o copilă pe atunci. Știu că era o isterie, când ajungea Costin în agenție și ajungeam să-l cunoaștem personal era ceva waw!”.

Costin Mărculescu a făcut o avere cu agenţia sa de manechine- cea mai mare din România, după Revolutie.

Citeste si: Ultima imagine cu actorul Costin Mărculescu în viață. Ce a făcut în urmă cu doar câteva zile

“A ridicat pe podiumul inaltator al scenelor portrete ale fetelor, ale femeilor  gingase facundu-le sa se simta implinite frumoase, inteligente”, spune Mariana Lulescu.

Apropiaţii spun că avea milioane de dolari, îşi cumpărase vilă cu piscină într-o zonă de lux a capitalei, avea mai multe maşini plus bijuterii si ceasuri de zeci de mii de euro.

”Se pare că la un moment dat avea sub jurisdicție... de ordinul sutelor... manechine și fotomodele... Ce se întâmpla cu ele nu mai știm! Cert e că la un moment dat concurența i-a distrus afacerea... El a rămas cu firma pe butuci, a început să acumuleze datorii și fiind totuși un artist nu se pricepea foarte bine la a gestiona banii”, mai spune Boerescu.

Pentru Costin Mărculescu, a urmat şi un scandal de evaziune fiscală, în urma căruia a pierdut tot. Distrus financiar şi moral, actorul s-a văzut în ipostaza de a vinde tot:

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Oamenii sunt OK cu tine când au avantaje!
Când mi-a fost distrusă agenția, eu mi-am pierdut vila din Pipera, mașinile, banii, bijuteriile, tot. Peste toate astea, am rămas și cu vreo 100.000 de euro datorii”, spunea actorul într-un interviu recent! Numai la întreţinerea apartamentului în care locuia avea o restanţă de 12.750 de lei.

“El avea o vila impunatoare in Pipera, mi-aduc aminte ca, de fiecare data cand trecea pe langa acea acasa, spunea poate intr-o zi o sa ma intor. Avea lacrimi in ochi. Mai avea si o masina foarte spectaculoasa la vremea respective, avea si terenuri toate au fost consfiscate de banci la un moment dat”, spune Cornelia Ionescu.

Citeste si: Tulburător! Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu: „În cazul în care mor...”

De la prăbuşirea financiară şi până la apariţia primelor probleme grave de sănătate nu a mai fost mult.

Cu câţiva prieteni care i-au rămas aproape să îl ajute să supravieţuiască, nimeni nu a ştiut de unde ar fi putut să-i vină salvarea.

”Singura lui speranță în momentul de față se pare că ar fi fost o carte fabuloasă cu dezvăluiri din lumea mondenă... Cu tot felul de bârfe, de can-can-uri... Protagoniștii erau persoane cunoscute din showbiz-ul contemporan”, mai spune Boerescu.

Costin Mărculescu va fi înmormântat sâmbătă la cimitirul Reînvierea, alături de mama și bunica lui.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI