„Mărțișoarele pot fi dăruite și animalelor! Un eveniment inedit a avut loc în weekend la Cluj-Napoca unde iubitorii de animale au putut cumpăra mărțișoare și diferite accesorii pentru ei, dar și pentru prietenii lor necuvântători. Banii strânși în urma vânzărilor au ajuns la asociațiile care se ocupă de protecția animalelor”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Mărțișoare pentru animalele de companie

Patrupedele care au fost prezente la Târgul de Mărțișoare de la Muzeul Zoologic al Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca au primit și câte un fir alb-roșu. Organizatorii evenimentului au vrut să demonstreze că nu doar oamenii pot purta mărțișoare.

Pentru căței și pisici, mărțișoarele au putut fi cumpărate de la standurile studenților și organizațiilor care se ocupă de protecția animalelor.

Citește și: VIDEO- Horoscopul săptămânii. Aceste zodii vor avea parte de o săptămână plină de schimbări

În timp ce stăpânii animalelor de companie au căutat cadourile potrivite, blănoșii au așteptat cuminți darurile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„În cadrul evenimentului, ONG-urile care se ocupă de protecția animalelor au ocazia să își promoveze activitatea și totodată să expună mici obiecte handmade cu ajutorul cărora mai atrag fonduri pentru protecția animalelor”, a explicat Cristian Sitar, muzeograf.

Și pisicile pot avea mărțișoare cu totul speciale.

„Am venit cu tot felul de mărțișoare, toate realizate de noi. De la acestea de lut, care au fost făcute de noi, pictate, lăcuite, dar și altele pe care le-am primit ca donație de la susținători de-ai noștri care au deja tot felul de ateliere individuale, cum ar fi acestea, de

exemplu, cu frunze naturale”, a explicat un voluntar.

Târgul de Mărțișoare pentru animale a strâns la un loc mai multe ONG-uri și studenți de la cele mai mari facultăți din Cluj-Napoca.
Cei care au participat la acest eveniment au plecat acasă cu mai multe cadouri pentru animalele lor, dar și pentru cei dragi. S-au făcut și donații consistente pentru organizațiile care se ocupa de protecția animalelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si