„Pe Calea Victoriei a venit primăvara, în toată splendoarea ei! Actorii Teatrului de Revistă Constantin Tănase au pus la cale o surpriză uriașă pentru doamne și domnișoare și au ieșit... în stradă. Pregătiți cu flori, cadouri și invitații la teatru, membrii colectivului artistic au transformat artera de promenadă într-o mică scenă de teatru, iar spectatorii nu s-au lăsat deloc așteptați”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Surpriză de Mărțișor din partea actorilor Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” 

Actorii Teatrului de Revista Constantin Tănase au adus spectacolul în stradă. Calea Victoriei a îmbrăcat haine de primăvară, iar zâmbetele și felicitările au curs gârlă.
Pregătiți cu flori, mărțișoare și mici pachete destinate doamnelor și domnișoarelor, actorii au adus zâmbetele și fericirea pe chipul celor întâlnite în cale. Surprinse de gestul neașteptat, femeile s-au bucurat maxim de primul mărțișor al primăverii.

Citește și: VIDEO- Cum arată mărțișoarele pentru bărbați? Idei de cadouri inedite

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Emoția a fost și mai mare pentru doamnele și domnișoarele care îi iubesc pe actorii Valentina Fătu si Vasile Muraru. Cele două figuri emblematice ale teatrului românesc au primit, în schimbul mărțișoarelor, zâmbete și admirație.
Inițiativa celor doi actori de seamă ai scenei românești își propune să atragă tot mai multe persoane în sălile de teatru din țara noastră. Iar zilele de primăvară pe care le sărbătoresc acum sunt momentul perfect pentru ca cei doi parteneri de scenă să își reamintească puțin din anii copilăriei.


Odată ce misiunea de primăvară a fost încheiată, cu toții au revenit pe scenă, pentru a-și continua repetițiile. Urmează multe spectacole și își doresc să se ridice la nivelul așteptărilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: