Nimic nu prevestea nenorocirea care urma sa se intample. In imaginile socante transmise live pe internet apare victima, o tanara de 24 de ani, care danseaza cu mai multi barbati la o petrecere in familie.

Distractia se transforma brusc intr-o scena desprinsa parca dintr-un film de groaza. Fostul iubit al femeii intra inarmat pe geamul casei si se napusteste mai intai asupra ei.

VICTIMA: Am facut un live si el ne-a vazut pe live, si n-a mai durat mult pana a venit la noi in casa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Surse: "Șacalul" de pe litoral ar fi ucis cel puțin alte patru femei, în afară de Denisa și Delia- antena3.ro

Barbatul era extrem de suparat pentru ca iubita plecase recent de acasa cu cei doi copii pe care ii au impreuna, un baietel de trei ani si o fetita de cinci. Cand a vazut pe internet ca femeia se distreaza cu altii, s-a urcat furios in masina si s-a dus glont la ei acasa.

Citeste si: Un tânăr şi-a înjunghiat fosta iubită live pe Facebook, în Arad: ”Nu muri, mami meu!”

Nu i-a pasat de nimic. A dat in stanga si-n dreapta, chiar si-n fratele femeii, care a incercat sa o apere.

In stare de soc, oamenii nu inteleg ce se intampla in primele secunde ale atacului. In cele din urma, barbatul care intrase peste ei cu cutitul fuge si victimele pot cere ajutor.

La toata aceasta scena greu de privit si de catre adulti a asistat fiica de doar cinci ani a femeii injunghiate si a atacatorului.

Mai mult, copila transmitea petrecerea in direct pe internet. Acum, micuta va avea nevoie de ani de zile de consiliere psihologica pentru a-si putea reveni.

Citeste si: Tânăr de 24 de ani înjunghiat mortal. Mihai a fost găsit în curtea unui preot


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si