Dubla crima s-a petrecut in localitatea Bârsău, din judeţul Satu Mare. Cele doua femei, in varsta de 53, respectiv 65 de ani erau bune prietene si se vizitau adesea.

Impreuna erau si cand la casa unei dintre ele au venit doi barbati care se pretindeau vanzatori de plapumi.

Citeste si: Descoperire macabră în Satu Mare. Două femei au fost găsite moarte în propria lor locuință

Sotul uneia dintre ele povesteste, in stare de soc, ca indivizii au avut incredibilul tupeu de a-i cere bani, înainte de a fugi de la locul crimei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

SOȚ: Au venit tiganii ca sa le dau bani pentru plapuma aia. Eu nu i-am dat banii. Am zis ca sa vin cu ei, sa intru in casa sa vad ce fac in casa ca nu voiau sa iasa afara.

Barbatul a incercat de mai multe ori sa intre in casa.

SOȚ: Pana la urma, am zis ca mai dau 500 (50 de lei, n.r.)

ca macar ramane plapuma la mine, adica la noi. Le-am dat si au plecat.

Cele doua femei au fost descoperite fara suflare de un cumnat, care a fortat un geam si a reusit sa intre in casa. Cand a vazut nenorocirea a sunat la 112. La fața locului au venit imediat echipaje ale poliției, criminaliștii și procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Citeste si: Culmea ironiei: polițistul care sfidează legea! Cum a fost surprins circulând cu mașina pe o șosea din Satu Mare

Intreaga comunitate este ingrozita de cele intamplate. Criminalistii au gasit urme de violenta pe trupurile celor doua femei.

Un vecin a reusit sa vada numarul de inmatriculare al masinii pretinsilor vanzatori, iar politia i-a prins intr-o localitate apropiata. Cei doi suspecti sunt din Debrecen, Ungaria, si au fost dusi la audieri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si