Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Mărturia tulburătoare a unui copil-sclav de la Vișeu. Viața lui devenise un iad

Munciti ca niste robi - de dimineata pana seara - adolescentii "arestati" in tabara sclaviei din Maramures ar fi fost hraniti doar cu paine uscata si cate o bucata de slanina. In plus, nu ar fi avut parte de tratamente medicale, cu toate ca multi sufereau de o groaza de afectiuni. In schimb, primeau anticonceptionale si prezervative.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Marturiile tulburatoare apar in motivarea arestarii preventive a celor care le-ar fi facut viata un iad. Grav este ca cetateanul german- despre care procurorii spun ca a instaurat teroarea la Viseu- ar putea scapa de dupa gratii.

Chinul copiilor sclavi ar fi tinut cel putin 13 ani, sustin procurorii, care au strans marturii tulburatoare de la multi dintre ei.

Un tanar de 16 ani le-a povestit ca, imediat ce a pus piciorul in tabara de la Viseu, i-ar fi fost confiscate actele de identitate si telefonul si ar fi fost fortat
- prin metode de-a dreptul barbare- sa munceasca precum un rob, de dimineata si pana seara tarziu.

Citeste si: VIDEO| Cazul copiilor-sclavi cu voia tuturor. Noi mărturii terifiante: „Mi-a dat cu pumnii în cap și cu picioarele în burtă”

Tanar: Totul era sub forma unor pedepse care ar fi trebuit sa ma vindec de dependente: mutam bolovani extrem de mari- cu mainile goale- de la rau intr-un straf. Caram lemne pana la epuizare. Am fost pus sa construiesc un grajd si lucram asta de dimineata de la 7 pana 6-7 seara, inclusiv duminica.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pedeapsa ar fi fost barbara, spun procurorii. Vreme de trei luni, adolescentul nu a primit tratament, nu a fost scolarizat. Ba mai mult, stapanii de sclavi l-au izolat de ceilalti tineri intr-o casa parasita, unde primea mancare cu taraita.

Tanar: Cateodata mai primeam paine uscata si slanina, dar nu aveam voie sa ies din acea casa parasita, nici macar sa ma duc la toaleta.

Altii au povestit ca ar fi fost legati cu funia sau inhamati ca animalele si pusi sa traga atelaje grele.

O alta adolescenta ar fi incercat sa-si ia zilele dupa experienta traumatizanta pe care a indurat-o.

Cinci indivizi au fost arestati preventiv.

Printre ei- Bert Schumann- cel care a pus pe picioare afacerea din salbaticia Maramuresului.

Procurorii se tem, insa, ca barbatul ar putea scapa basma curata, in ciuda rechizitoriului stufos. Fiind cetatean german, exista riscul sa se sustraga urmaririi penale si, apoi, judecatii. Ar putea sa ceara extradarea.

Totusi, exista si voci care il apara pana in panzele albe. Doi adolescenti nemti sustin cu tarie ca la Viseu n-ar fi fost iadul pe pamant, ci raiul care i-a scapat de dependente.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Adolescent: In Germania ce fac? Ma inchide. Aici sunt liber. Am bani de buzunar. Am voie sa merg in oras. Am telefon.

Citeste si: VIDEO| Copii germani, bătuți și transformați în sclavi, în Vișeu de Sus. Amănunte terifiante din comunicatul DIICOT

In sat, toti cei care au indraznit sa acuze torturi aproape ca au fost linsati de localnicii care aveau copii nemti la munca in gospodarii.

Astfel de centre,- unde copiii nemti sunt trimisi pentru reeducare, exista in mai multe tari din lume, chiar si in Vietnam. Iar autoritatile cred ca, de fapt, ar exista o retea infractionala organizata care ia bani de la statul german, dar nu ca sa-i cheltuie pe terapiile tinerilor, ci sa se imbogateasca.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI