Incendiul a izbucnit aseara, in jurul orei 23.00 cand baiatul cel mare al familiei a mers in bucatarioe sa-i incalzaesac laptele mezinului. Cand s-a intors, a vazut ca in camera unde se aflau cei patru frati ai sai este foc. Speriat, copilul a inceput sa strige dupa ajutor.

Vecină: A iesit baiatul afara, eu eram in bucatatarie, a zis doar: Ajutor, ca arde casa!.

Intre timp a ieist un vecin, eu l-am anuntat pe sotul meu, am iesit am incercat sa spargem geamul sa intram, dar nu aveai cum, era un fum.

Citeste si: Mesajul postat de mama celor patru copii arși de vii la Timișoara. Când s-a produs tragedia femeia ar fi fost plecată după băutură

Bărbat: Am incercat sa intru in casa, ca mi-a zis ca mai sunt si cei 4 frati inauntru, nu aveai cum sa intri, era fumul extrem de gros.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Un Elon Musk al Rusiei, cu 100 de copii biologici. Cine este Pavel Durov- antena3.ro

Vecinii au sunat la 112, iar salvatorii au venit rapid la fata locului.

Parintii celor cinci copii nu se aflau acasa in momentul izbucnirii incendiului insa cand au aflat ca locuinta le-a luat foc au venit repede sa-si salveze micutii. Nu au reusit sa faca nimic pentru ei, ba mai mult s-au intoxicat la randul lor cu fum si au fost transportati la spital.

De ingrijiri medicale a avut nevoie si baiatul cel mare al familiei, in varsta de 14 ani, dar si un vecin care locuia in aceaeasi curte.

Pentru cei patru frati ramasi in mijlocul flacarilor, doua fete si doi baieti, salvatorii nu au mai putut sa faca nimic.

Mărturii terifiante de la incendiul în care au murit 4 copii

ANDREEA BORBOROS, CORESPONDENT KANAL D: Copiii ramasi captivi in locuinta au devenit victime sigure in fata flacarilor si a fumului inecacios. Tocmai din aceasta cauza, pompierii au folosit o camera cu termoviziune pentru a putea identifica trupurile neinsufletite ale copiilor.

Familia statea cu chirie intr-un apartament dintr-o casa cu o curte comuna .Vecinii povestesc ca parintii isi neglijeaza adeseori copiii, mama ii lasa singuri, iar tatal obisnuieste sa bea.

Citeste si: Patru copii au murit după ce un incendiu a cuprins o locuinţă din Timişoara; părinţii acestora nu erau acasă

Pompierii incearca acum sa identifice cauzele producerii acestui incendiu. Cel mai probabil, Protectia copilului va face o ancheta in acest caz.

Intre timp, politistii au deschis un dosar penal pentru moarte supectă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si