"Imagini incredibile au fost surprinse într-un mall din Cluj Napoca. Angajata unui restaurant a fost filmată în timp ce gusta din preparatele expuse în vitrine, fără să țină cont de normele de igienă. Filmarea a ajuns și în atenția inspectorilor ANPC, iar la control agenții au descoperit nereguli atât de grave încât au închis temporar locația", a transmis Cristian Sabbagh.

Filmată când gusta din mâncarea expusă

Angajata restaurantului a fost filmată zilele trecute, atunci când gusta din mâncarea pe care ulterior o servea clienților. Femeia își bagă degetele în mâncare și se servește din produsele expuse. După câteva momente trece la felul al doilea. Gustă cu polonicul din supele din bucătărie, apoi îl pune înapoi in oală.

"Ma gândesc poate i-o fi fost foame, dar totuși, angajații ar trebui să aibă alte mese în afara serviciului", a spus un român.

"Nu am o problemă că mănâncă, putea să mănânce tot de acolo, dar să își bage degețelele acolo și după le-a pus... mai și gustă din polonicul pe care l-a pus înapoi. Exact aia e problema. Deși nu sunt vai de mine, dar totuși... poate doamna e răcită... ce facem, ne răcim 100 de oameni?", a spus un român.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Mi se pare că nu se respectă regulile de igienă", a spus un român.

Imagini similare au fost surprinse și astăzi de clienții centrului comercial. Aceeași vânzătoare îi servea pe oameni fără să poarte mănuși de protecție. În plus, când nu era nimeni la vitrina ei, femeia începe și se joacă cu una dintre farfurii. Imaginile au ajuns și la comisarii de la protecția consumatorilor.

După ce au controlat restaurantul, comisarii au decis să-l închidă temporar din cauza neregulilor descoperite. Inspectorii spun că alimentele nu erau depozitate la temperaturi corespunzătoare, iar vitrinele erau neigienizate, aveau praf în exces și rugină. Patronul restaurantului s-a ales cu 3 amenzi în valoare totală de 60.000 lei.

Citește și: O angajată a unui restaurant din Cluj a fost surprinsă de clienți în timp ce mânca cu mâna, direct din preparate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si