„Am crezut ca sparg papusi”- este prima declaratie pe care ar fi facut-o barbatul de 38 de ani, la audierile de ieri.

In plina criza de furie- provocata probabil de sevraj, pacientul alcoolic a inceput, deodata, sa aiba halucinatii si a simtit ca trebuie sa atace.

Vazandu-i ca pe niste figurine fara vlaga, barbatul ar fi realizat ca si-a ucis colegii de salon abia dupa ce a vazut balta de sange.

CRISTINA FULOP, psiholog: Acest trigger, faptul ca a vazut sange l-a facut sa constientizeze pentru scurta vreme ce se intampla, ar fi contituit un noroc pentru o alta victima potentiala. Vorbim despre o chimie a creierului profund afectata, in care actiunile individului scapa din controlul lui si pot avea orice fel de urmari.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: La Spitalul Săpoca salariile angajaţilor sunt uriaşe! Asistentele încasează peste 5.000 de lei pe lună, iar şoferii iau 4.000 de lei lunar!

Bolnav, se pare, si de epilepsie dar tratat in spitalul de la Sapoca doar pentru alcoolism, pacientul devenit peste noapte criminal prinsese parca o forta de nedescris. Arma cu care a atacat a fost stativul pentru perfuzii si tot cu el a fugit, apoi, din unitatea medicala.

Cei doi politisti care l-au prins pe agresorul dezlantuit venisera sa aduca la spitalul de psihiatrie un alt pacient, care urma sa fie internat. N-au banuit decat ca barbatul aflat in transa voia sa evadeze din spital.

Barbatul este cercetat acum pentru omor si tentativa de omor, dar si pentru distrugere.Totodata, o ancheta penala a inceput si in urma sirului lung de greseli facute de personalul medical.

Un fost manager al spitalului de psihiatrie Sapoca sustine ca motivul pentru care s-au petrecut crimele teribile este lipsa acuta de organizare a pacientilor bolnavi pe saloane.

Ministrul Sorina Pintea a ajuns astazi la Braila, unde a verificat si alte structuri medicale.

Desi tardive, anchetele declansate in spitalul din Sapoca i-au dat ministrului sanatatii primele certitudini: bolnavul care a declansat macelul ar fi fost deranjat de faptul ca, in acelasi pat cu el, a fost adus un alt pacient alcoolic.

Pana acum, insa, singura masura luata a fost demiterea managerului din unitatea medicala.

Citeste si: Masacrul de la Săpoca a fost filmat. Procurorii au înregistrările


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si