Elevul înjunghiat în curtea unui liceu din sectorul 6 al capitalei, în pauza dintre ore, va avea nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale. În timp ce adolescentul este internat în spital, părinții revoltați, cer explicații cum a fost posibilă intrarea în școală a altor băieți, înarmați cu niște cuțite. Colegii rănitului spun că armele albe au ajuns să facă parte zilnic din ghiozdan. Inspectoratul școlar face verificări.

Agresorii au fost identificați de poliție, iar unul dintre ei urmează să afle în această seară dacă va fi arestat preventiv sau nu. Vă avertizăm că urmează imagini și informații care pot afecta emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Mama elevului înjunghiat așteaptă răspunsul

O tăietură ce a avut nevoie de mai multe copci si internare la spital, este rana cu care s-a ales adolescentul de 16 ani atacat chiar în curtea liceului unde învăță, în sectorul 6. Zgârietura de care vorbea ieri directoarea... a avut nevoie de operație.

Citește și: O adolescentă de 18 ani trece prin momente de coșmar! Boala nu-i permite să meargă sau să mănânce: ”Sunt în agonie”

Nu are zgârietură. L-a tăiat cu maceta. Este tăiat, este rana adâncă. Este cusut. L-au operat ieri. Are 40 de centimetri lama. Poliția și jandarmeria când l-a prins pe băiat, a arătat cu ce l-a tăiat, a spus mama băiatului înjunghiat.

Raportul IML certifică faptul ca tânărul va avea nevoie de până la 18 zile de îngrijiri medicale.

Părinții băiatului rănit au mers azi la Inspectoratul Școlar al Sectorului 6 să întrebe cum sunt posibile violențele în școală. Sub privirile șocante ale colegilor, ieri, 4 agresori au sărit gardul și l-au atacat din senin pe băiatul lor, elev în clasa a 10-a. După minute de alergări și încăierări, copilul a fost înjunghiat, iar agresorii au fugit.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Unul dintre băieți, cel care a dat cu maceta, l-a întrebat dacă vrea să se bată. Copilul a spus că nu. Că nu-l cunoaște: n-am cum să mă bat cu tine că nu te cunosc. Exact asta a spus. În acel liceu nu se poate intra sub nicio formă ca părinte. Dacă tu, ca părinte, nu poți să intri, cum intră un huligan cu sabia să taie un copil?!, a spus mama băiatului înjunghiat.

Armele albe par că au devenit parte a echipamentului școlar, o recunosc elevii și nu numai ei.

Au mai fost bătăi. Destule. Majoritatea vin cu bricege, cu cuțite. Nu verifică nimeni. Se bat și în afara liceului. N-au ce să facă altceva, a spus un elev.

Toți copiii la vârsta asta umblă cu cuțite. Nu există nici un fel de control asupra a ceea ce au copiii în rucsacuri.

N-are nimeni control. Nici profesorii. Nu a existat pază, toți poartă cuțite în școli, a spus un avocat.

De ieri până azi au pus niște bodyguarzi. Au pus 3 bodyguarzi. Chiar nu mă simt în siguranță să știu că se poate întâmpla așa ceva, a spus un elev.

După ce polițiștii i-au identificat pe cei 4 atacatori și i-au audiat, unul dintre ei, un băiat de 15 ani, a fost reținut.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal. Azi, adolescentul a ajuns în fața magistraților de la judecătoria sectorului 6 cu propunere de arestare preventiva.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Tânărul este cercetat pentru 4 infracțiuni, printre care vătămare corporală și folosirea de obiecte periculoase.

Inspectoratul școlar face verificări, iar părinților băiatului rănit, ISMB le-a comunicat că se vor lua măsuri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si