„Gelozia fără margini l-a determinat pe un bărbat de 37 de ani să între în miez de noapte în locuința fostei iubite. Acolo a dat de noul partener al acesteia pe care l-a ucis cu mai multe lovituri. Imediat după atac, bărbatul și-a pus capăt zilelor. Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Crimă urmată de sinucidere în județul Iași

„Îmi trimitea mesaje vocale pe Whatsapp și mă amenința, dar nu l-am crezut în stare de una ca asta”, a povestit femeia.
La ora 2 și 25 de minute, agresorul de 37 de ani a intrat în casa fostei iubite. Părinții acesteia lucrau în tura de noapte. Femeia și copilul de 2 ani dormeau într-o altă cameră. Agresorul a nimerit peste cel pe care-l credea noul iubit al femeii și l-a atacat cu o cruzime ieșită din comun.
„S-a dus la el, am auzit că a țipat de două ori și a spus: au. Apoi am auzit niște zdruncinături pe hol, acolo. Cred că s-au împins sau nu știu. Am ținut de mânerul de la ușă ca să nu poată să mai intre fostul concubin”, a mai mărturisit femeia.
Victima de 27 de ani s-a luptat cu agresorul, dar n-a făcut față atacului. Chiar și așa, a reușit să-l împiedice pe individ să ajungă în camera în care dormeau copilul și mama acestuia.

Cu ultimele puteri, victima a ajuns în stradă și a strigat după ajutor. Acolo a fost găsită de medici.
Rănile de pe trupul tânărului sunt înfiorătoare.
„I-a aplicat multiple lovituri cu un obiect tăietor înțepător în zona toracelui anterior și posterior, a membrelor superioare și inferioare”, a declarat Elena Pricop, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași.
Între timp, agresorul a fugit. Dar se pare că nu a urmărit să se ascundă, ci avea un plan pus la punct.

Și-a pus capăt zilelor la distanță mică de locul în care a rămas victima sa. Agresorul de 37 de ani a avut o relație mai lungă cu femeia pentru care dezvoltase o obsesie. Împreună aveau un copil și au lucrat în străinătate. Au revenit în țară unde și-au cumpărat o locuință. Însă, relația lor nu a rezistat din cauza agresivității bărbatului.
„Da, da, da. În fața copilului... Era gelos pe nimicuri. Pur și simplu dacă dădeam bună ziua sau vorbeam cu cineva sau... Și doar din omenie... El era foarte gelos”, a mai spus femeia.
Oamenii sunt șocați de cele întâmplate la câțiva pași de ei.
Procurorii așteaptă acum necropsia pentru a stabili dacă suspectul a consumat alcool sau alte substanțe înainte de comiterea atacului.
În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333, destinat victimelor violenței domestice.

Citește și: Motivul halucinant pentru care vecinii l-au reclamat pe un bărbat din Deva! Gestul istoricului a stârnit revoltă pe scara blocului

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si