"Scene ca-n vestul sălbatic au fost filmate la Ploiești! Un tânăr de 24 de ani a fost bătut cu bâte și topoare, de mai mulți indivizi, în plină stradă. Se pare că victima și agresorii fac parte din două clanuri rivale. Atacatorii sunt acum căutați de poliție. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!", a transmis Cristian Sabbagh.

Atacat cu bâte și topoare, în trafic

Acesta este momentul în care tânărul de 24 de ani, aflat pe bancheta din spate a unei mașini de ride sharing, este bătut cu bestialitate de cinci indivizi. Agresorii au oprit autoturismul chiar în mijlocul unei intersecții circulate din Ploiești. În imaginile surprinse de martori se observă că indivizii, înarmați cu bâte și topoare, lovesc mașina, deschid ușile și își lovesc adeversarul.

Atacul violent durează câteva minute, apoi agresorii se fac nevăzuți. Între timp, martorii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, dar și o ambulanță SMURD. Victima a fost dusă de urgență la spital.

"Un pacient conștient, cu valori în limite normale. În urma evaluării medicale s-a constatat faptul că acesta prezenta un traumatism cranio cerebral, un traumatism cranio facial de piramidă nazală și multiple traumatisme la nivelul membrelor inferioare", a declarat Liviu Pepelea, purtător de cuvâtn ISU Prahova.

Se pare că în timpul agresiunii, tânărului de 24 de ani i-ar fi fost furate un ceas și un lanț de aur. Localnicii sunt șocați de cele întâmplate și spun că se tem acum pentru viața lor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Eu una nici nu mai ies din casă pentru că îmi este frică efectiv. Dar problema este că nici nu...unde sunt polițaii care erau odată?", a declarat un martor.

"Periculos, e de pericol. Să îți fie frică să mai ieși din casă, să mai stai pe stradă. Băi frate, cu bâta mai. Păi și cu palma nu se merită să dai, că nu e bine, cine știe cum îi dă și cade cu capul de ceva", a declarat un martor.

Surse din anchetă spun că scandalul ar fi fost, de fapt, o reglare de conturi. În urmă cu aproape doi ani, membrii clanului de interlopi ar fi cerut familiei victimei taxă de protecție.

Citește și: Moment teribil! Un polițist de la Crimă Organizată, călcat cu mașina de un traficant de droguri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si