"Apar mărturii cutremurătoare ale părinților care au avut copiii la o grădiniță particulară din Popești Leordeni. Mamele povestesc că educatoarea care îi teroriza pe micuții de nici 4 ani, afișa în fața părinților un comportament exemplar. Dacă la sosire îi lua în brațe, imediat ce adulții plecau, abuzurile erau greu de închipuit. Acum anchetatorii strâng probe iar educatoarea urmează să fie și ea audiată. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional", a transmis Cristian Sabbagh.

Mărturiile șocante ale părinților copiilor terorizați la grădiniță

Sunt 4 ore chinuitoare de înregistrări în care o educatoare de la centrul privat din Popești Leordeni zbiară la copii, îi lovește și jignește! Părinții au mers azi la poliție unde au spus ce știau. Și au aflat totul despre teroarea în care erau ținuți copiii.

"Ce poți să simți? Furie. Și neputință. Este copilul unde se aud acele... este copilul meu", a spus un părinte.

Dacă în fața părinților educatoarea, în vârsta de 24 de ani, mima perfect grija față de micuți, cu totul altfel se comporta în centrul care ținea loc de grădiniță.

"Peste gură îți dau! Peste gura asta care vorbește de dimineață până seara încontinuu! Să nu te ridici de pe scaunul ăsta! Aici încremenești!", spunea educatoarea celor mici.

"- Pentru că nu ai știut lunile anului îți mănânc gustarea!
- Dar nu vreau să mănânci...
- Ai rămas fără gustare! Îți mănânc gustarea și ție. Îmi e foame.
- Nu îți dau! O să am o foame în burtică", este un dialog între educatoare și cei mici.

"Față de părinți era foarte bună. Glumea, iubea copiii, față de părinți", a spus un părinte.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Abuzurile pe care trebuiau sa le îndure copiii de nici 4 ani, în fiecare zi, le-a dat de gândit unor părinți.

Un părinte bănuia ceva rezonabil și a pus un microfon în haina unui copil. Și la sfârșit de zi ne-a trimis înregistrarea tuturor părinților.

Educatoarea a fost dată afară, iar centrul a fost închis dupa ce înregistrarea a apărut în spatiul public. Și administratorul amendat cu 30 000 de lei. Dar părintii spun că își pierd încrederea în orice sistem de educație.

"Este a doua grădiniță. La altă grădiniță a fost și acolo lovit. Cred că sunt la toate grădinițele. Nu mai am încredere. Vă dați seama. E a doua grădiniță", a spus un părinte.

"Copilul meu face terapie. De 3 ori pe săptămână", a spus un părinte.

"Polițiștii au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului. În dosar, cel mai mult vor cântări mărturiile părinților, care spun că erau extrem de suspicioși cu privire la modul în care educatoarea se purta cu cei mici.

Tocmai de aceea au și pus un microfon în buzunarul unuia dintre copii", a transmis Andra Ionescu, reporter Știrile Kanal D.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Daca va fi acuzată, individa riscă până la 7 ani de închisoare. Astfel de centre care se promovează drept creșe, grădinițe, nu fac parte în acte din insitutiile de învățământ, ci sunt deschise drept centre de îngrijire zi. Asa că, legal, nu au obligația să angajeze personal calificat. La Parlament, abia acum, după ce abuzuri petrecute în aceste centre au tot fost facute publice, urmează să fie depus un proiect legislativ prin care centrele care funcționează ilegal ca grădinițe să fie sancționate.

Citește și: O educatoare din Timiș este acuzată că i-ar agresa pe copii. Cum a ieșit totul la iveală?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si