Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Mărturiile unui criminal

După ce și-a luat viața în așteptarea unei condamnări, sunt dezvăluite declarațiile contradictorii ale principalului suspect în cazul crimei odioase din Bragadiru. Dacă inițial a mărturisit că a ucis-o ca o bestia pe Manuela, fiica unui latifundiar din Olt, fără ca iubitul ei să aibă habar de ceva, ulterior le-a spus procurorilor că împreună au plănuit tot scenariul.

Andreea Stoica,

VIDEO | Mărturiile unui criminal

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Crima nu ar fi fost premeditată, însă, dar s-a ajuns acolo după ce tânăra a ripostat când și-a dat seama că va fi jefuită. Atenție, sunt detalii care vă pot afecta emoțional!

Stenogramă Petrescu - sora, în ziua crimei

I.P.: Am făcut o gafă.

FATĂ: Ce?

I.P.: Ceva rău, nu pot să-ţi spun. Foarte rău, trebuie să fug.

Iată cum a sunat mesajul trimis unui apropiat de Ionuț, individul care a recunoscut că a ucis-o cu bestialitate pe Manuela, iar la un an de la crimă s-a sinucis după gratii. Imediat după ce a transmis acele vorbe, a plecat cu o bicicletă spre Gara de Nord și de acolo în Constanța, cu trenul.

La malul mării a ascuns arma crimei, apoi a adormit sub un copac, acolo unde a fost prins. Le-a spus poliţiştilor că avea de gând să se sinucidă până-l vor găsi.

„Am luat rucsacul în care am introdus un cuţit cu armă fixă, pe care l-am luat la mine cu scopul de a o intimida pe Manuela. Nu era în plan să o omor, doar să o sperii!”, spune bărbatul.

Citeste si: VIDEO- Detalii uluitoare după moartea criminalului de la Bragadiru

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Doar că anchetatorii ar fi vrut să îl confrunte cu iubitul tinerei, deoarece declarațiile făcute de el la audieri se bat cap în cap. Anul trecut, când a fost prins, le-a spus procurorilor că ar fi dat lovitura singur. Că prietenul lui, adică iubitul Manuelei, nu era acasă, și nu avea habar de planul lui diabolic.

"Nu i-am spus niciodată lui Ionuţ ce plan aveam pentru a fura cheile maşinii Manuelei", afirma iniţial acesta.

La dosar există convorbirile lui atât telefonice, cât și de pe paginile de socializare, care dovedesc doar că a vorbit cu celălalt Ionuț înainte să comită oroarea, ba chiar s-au întâlnit.

VIDEO| Mărturiile unui criminal

„În jurul orei 8 m-am întâlnit cu L. Ionuţ în zona unei ghene de gunoi, de lângă colţul blocului.(...) L-am minţit pe Ionuţ că merg la Petruţa, fosta mea prietenă, pentru a împrumuta suma de 200 de lei", spune Petrescu.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Patrick, fiul Elodiei Ghinescu: băiatul încearcă din răsputeri să ducă o viață normală

Apoi, i-ar fi scris un mesaj, să se asigure că Manuela e singură în casă și poate acționa!

Mesaje Petrescu - Lungu pe Facebook

I.P.: Ţi-ai lăsat singură prietena acasă?

I.L.: Trebuie să muncească cineva în casă.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Într-un alt mesaj trimis, s-a asigurat că nimerește apartamentul în care tânăra stă, astfel că l-a întrebat pe iubitul ei dacă numărul scris pe locul unde era parcat bolidul de 90 de mii de euro e numărul apartamentului, iar răspunsul a fost afirmativ. Doar că, pe parcursul anchetei, declarațiile individului s-au schimbat radical. Le-a spus ulterior procurorilor că cei doi ar fi tocmit planul împreună. El ar fi venit cu ideea, iar iubitul fetei ar fi fost de acord.

„Marţi după-amiaza mi-a zis hai să o facem. I-am spus că voi merge la ea acasă şi o să-i spun Manuelei că sunt prietenul lui, iar el mi-a zis că e bine, deoarece i-a povestit de relaţia de prietenie dintre noi.(...) I-am spus că o s-o strâng de gât dacă mă prinde şi mi-a zis bine, dar să nu o răneşti", este declaraţia ulterioară a lui Petrescu.

Nu doar că a rănit-o, ci i-a luat viața și a fugit. Iubitul ei, cercetat acum în libertate pentru complicitate la furt, a fost cel care a sunat la 112, după ce a găsit-o pe Manuela într-o baltă de sânge.

„Când am găsit-o în casă avea pe ea aceleaşi articole vestimentare pe care le purta dimineaţă şi pe care le purtase şi cu o zi înainte.(...) Dimineaţă, când am plecat la muncă, dormea pe podea, lângă pat, îmbrăcată cu hainele pe care le avea pe ea când a venit acasă, cu o zi înainte", spune Ionuţ L.

Anchetatorii au acum o misiune dificilă, deoarece principalul suspect și-a pus capăt zilelor înainte cu trei zile să ajungă față în față cu prietenul lui. Momentan nu se știe care e adevărul. Cert este că iubitul Manuelei îi e acum priten apropiat surorii ei, care s-a mutat în acel apartament.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI