Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Masacru la Cernihiv. Rușii au atacat cu rachete în timp ce oamenii mergeau la biserică: „O sâmbătă obişnuită, pe care Rusia a transformat-o într-o zi de durere şi pierdere"

O nouă zi neagră pentru ucraineni. Mai multe persoane au fost ucise, iar 37 au fost rănite, în urma unui atac rusesc. Aceștia mergeau la biserică. Volodimir Zelenski și-a arătat durerea față de masacrul petrecut în orașul ucrainean.

Estera Maria,

Masacru la Cernihiv. Rușii au atacat cu rachete în timp ce oamenii mergeau la biserică: „O sâmbătă obişnuită, pe care Rusia a transformat-o într-o zi de durere şi pierdere"

[Sursa foto: X]

DISTRIBUIE
acest articol

Mai multe persoane au fost ucise, iar 37 au fost rănite, după ce o rachetă rusă a lovit piața centrală din Cernihiv, Ucraina, potrivit Ministerului de Internet de la Kiev.

Oamenii se ducea la biserică în acel timp. 11 dintre răniți sunt copii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Îndemn lumea să se opună terorii ruseşti. Oferiţi Ucrainei instrumente suplimentare pentru a proteja viaţa. Pentru ca viaţa să câştige, Rusia trebuie să piardă acest război",  a adăugat Zelenski, în timpul vizitei sale în Suedia.

Într-o înregistrare video se văd resturile împrăștiate în piața din fața teatrului regional. Mașinile parcate au fost grav avariate. În videoclip se vede și un cadavru, în interiorul unei mașini.

Rusia a început să atace tot mai des cu rachete și drone orașele din Ucraina aflate mai departe de linia frontului.

Citește și: Kim Jong Un începe pregătirile de război. El a solicitat creșterea producției de rachete: „Nivelurile calitative ale pregătirilor de război depind de dezvoltarea industriei de muniţii”

Rușii au invadat Cernihivul după începerea ostilităților la începutul anului 2022. După retragerea Rusiei din nordul Ucrainei, regiunea a fost ferită de atacuri de amploare, iar cele mai grele lupte s-au dat în estul și sudul țării.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI