UPDATE: La volanul mașinii strivite pe autostrada București-Pitești se afla chiar consului Ungariei la București, Vágó Ferenc. Oficialul în vârstă de 60 de ani a fost strivit de camion.

Știrea inițială:

Mașina consulatului Ungariei la București a fost implicată joi într-un grav accident rutier care a avut loc pe autostrada A1, care leagă Timișoara de Lugoj, la km 463, după ce un camion care transporta bușteni a intrat pe contrasens.

În autoturism se afla un cetățean maghiar în vârstă de 60 de ani, care a decedat pe loc.

TIR-ul încărcat cu lemne a lovit în plin mașina corpului diplomatic, a intrat pe contrasens și a rupt parapetele. În urma impactului violent, în TIR a mai intrat o mașină. Bărbatul care a decedat a sfârșit decapitat. Camionul a intrat pe contrasens după ce unul dintre pneuri ar fi făcut explozie.  

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Citește și: VIDEO Un nou accident în Pasajul Unirii! Autoritățile dau vina pe șofer, dar specialiștii au o cu totul altă părere

„La data de 29 august 2024, un tir încărcat cu lemne circula pe A1 Deva-Nădlac dinspre Timișoara spre Lugoj, iar la un moment dat unul dintre pneuri ar fi făcut explozie, fapt pentru care tirul a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, ulterior tirul intrând în coliziune cu alte două autovehicule.

În urma impactului, conducătorul auto, de 60 de ani, a decedat. Polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”, s e arată în comunicatul oficial, transmis de IPJ Timiș.

La locul accidentului s-au deplasat de urgență echipaje ISU Timiș. În aceste momente, oamenii legii se află la fața locului pentru a face măsurătorile necesare. Circulația este blocată complet.

Citește și: O femeie și un copil, încarcerați între fiarele mașini, pe E85. Imagini dezastruoase de la locul accidentului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si