Un bărbat din Timișoara a incendiat mașina unui vecin după ce câinele i-a fost lovit de un șofer fugar care conducea un autoturism asemănător. Răzbunarea a fost catalogată inițial drept un atac mafiot pentru că mașina apaținea șefului piețelor din oraș. Abia astăzi a fost prins suspectul, iar situația s-a clarificat la audieri, a transmis Cristian Sabbagh.

Mașină incendiată după moartea câinelui

Mașina șefului piețelor din Timișoara a ars ca o torță în noaptea dintre 5 și 6 decembrie. Inițial s-au făcut acuzații legate de răzbunarea samsarilor. De fapt, lucrurile stăteau cu totul altfel.

Principalul suspect este un bărbat care a văzut cum câinele îi este lovit de o mașină care a dispărut din zona producerii accidentului. Animalul de companie a fost omorât iar stăpânul a încercat să dea de urma vinovatului. A văzut mașina unui vecin parcată în fața casei și a crezut că seamănă cu cea căutată.

"- Ce ați avut cu mașina? Știați că e a șefului de la piețe?

- Din greșeală.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

- Din greșeală? Ce fel de greșeală? Erați supărat? Regretați ce-ați făcut?

- Da!", a spus bărbatul.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de distrugere. Anchetatorii au decis că acesta trebuie internat într-un spital de psihiatrie pentru realizarea unei expertize.

Citește și: Incendiu la Spitalul de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si