Mașina luptătorului de kick-boxing Alin Văcăreanu era parcată în fața casei lui din localitatea timișeană Giarmata. O cameră de supraveghere a filmat momentul în care un alt autoturism a oprit pe stradă.

Citeste si: Un boxer a fost tinta unui atac mafiot

Din el a coborât un individ care a stropit mașina cu benzină sau motorină și i-a dat foc- după care a fugit împreună cu complicele lui, care îl aștepta la volan.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

După câteva minute- apare sportivul care încearcă să stingă flăcările cu un extinctor.

Citeste si: VIDEO| Mafiot român, prins după două luni

Ulterior, au ajuns și pompierii, dar autoturismul a ars ca o torță. Polițiștii au deschis un dosar penal, dar deocamdată nu au reținut niciun suspect.

Comunicatul IPJ Timiș

”În cursul acestei dimineți, în jurul orei 04:20, polițiști Secției 1 Poliție Rurală Timișoara, au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Giarmata, ar fi izbucnit un incendiu

la un autoturism parcat. Polițiști s-au deplasat de urgență la fata locului, constatând faptul că cele sesizate se confirmă”, se arată în comunicatul IPJ Timiș.

De asemenea, a fost prezent și un detașament de pompieri care a reușit stingerea incendiului.

În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere în care se fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii evenimentului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: