Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Mașina unui boxer, incendiată în stil mafiot

Polițiștii din Timișoara încă nu au dat de urmele celor doi indivizi care au incendiat în stil mafiot bolidul unui luptător cunoscut în Banat. Nu există încă suspecți, deși cel care a pus focul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Razvan Ilie,

Mașina luptătorului de kick-boxing Alin Văcăreanu incendiată în fața casei lui din localitatea timișeană Giarmata

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mașina luptătorului de kick-boxing Alin Văcăreanu era parcată în fața casei lui din localitatea timișeană Giarmata. O cameră de supraveghere a filmat momentul în care un alt autoturism a oprit pe stradă.

Citeste si: Un boxer a fost tinta unui atac mafiot

Din el a coborât un individ care a stropit mașina cu benzină sau motorină și i-a dat foc- după care a fugit împreună cu complicele lui, care îl aștepta la volan.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

După câteva minute- apare sportivul care încearcă să stingă flăcările cu un extinctor.

Citeste si: VIDEO| Mafiot român, prins după două luni

Ulterior, au ajuns și pompierii, dar autoturismul a ars ca o torță.

Polițiștii au deschis un dosar penal, dar deocamdată nu au reținut niciun suspect.

Comunicatul IPJ Timiș

”În cursul acestei dimineți, în jurul orei 04:20, polițiști Secției 1 Poliție Rurală Timișoara, au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Giarmata, ar fi izbucnit un incendiu la un autoturism parcat. Polițiști s-au deplasat de urgență la fata locului, constatând faptul că cele sesizate se confirmă”, se arată în comunicatul IPJ Timiș.

De asemenea, a fost prezent și un detașament de pompieri care a reușit stingerea incendiului.

În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere în care se fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii evenimentului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI