Muzica de la Radio Impuls a răsunat aseară în centrul orașului Cluj. Aici au fost parcate unele dintre cele mai spectaculoase mașini, pe care publicul le-a putut admira și analiza pe ritmurile antrenante asigurate de Even Steven, ce a mixat la pupitrul de DJ. Atmosfera incendiară a fost asigurată și de sexy animatoarele, care au dansat lângă bolizi de lux.

"În seara asta am adus muzica bună de la Radio Impuls aici la Bastraley Challenge.

Ne bucurăm că a venit atât de multă lume, admiră mașinile astea minunate și frumoase, sunt câteva milioane de euro aici din ce am văzut"

Prezent la marile evenimente ale verii, Radio Impuls nu putea lipsi nici de această dată muzica antrenantă a digeiului Evan Stevan pare să fi scos în evidență vedetele absolute ale evenimentului: mașini tunate și îmbunătățite, care ating performanțe greu de egalat.

"Asta facem cinci zile, străbatem cinci orașe diferite, ne oprim în fiecare oraș, facem asemenea expoziții în Sibiu, Vâlcea, București și Constanța. Sunt treizeci și patru de supercaruri pe care le vedeți și voi, jumate din România, jumate din afara țării"

Dani este unul dintre cei mai tineri proprietari de supercaruri. La douăzeci și trei de ani, el a reușit să își cumpere mai multe astfel de mașini și are un public numeros pe rețelele de socializare.

Mașina pe care a adus-o la Cluj a atras o mulțime de curioși.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"- La ora actuală este cel mai modificat și cel mai crazy de pe piață, din România. Am aceste mob competition, am un Lamborghini Urus Mansory Venato și un Lamburghini Huracan.

- Cât e de greu e să le întreții? Trebuie să bagi bani constat?

- Dacă vă vine să credeți, Lamborghini consumă mai puțin și întreținerea este mai mică decât la aceste mob, dar bine, mă și dau cu el. În primul rând cauciucurile-s foarte scumpe, schimbul de ulei, plăcuțele de frână costă"

Un alt pasionat al automobilelor tunate este și Florin, care și-a prezentat bijuteria galbenă pe patru roți. Ba chiar i-a lăsat pe curioși să se urce la volan și să simtă pentru câteva momente cum este să conduci o astfel de mașină.

"Undeva la o sută cincizeci de mii de euro, o sută optzeci de mii de euro e această mașinuță. Nu contează suma, ci contează cum te simți în ea, e un sentiment aparte, practic e rezultatul muncii"

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Alexia Eram, mașină de lux. Creatoare de conținut, Alexia și-a plătit singură mașina

Best Raly Challenge, evenimentul realizat în colaborare cu Radio Impuls, a atras nenumărați participanți pasionați de mașini. Bijuteriile pe patru roți nu rămân, însă, în oraș, ele au pornit deja într-o caravană prin țară, iar finalul traseului va fi la Mamaia. unde se va organiza și festivitatea de încheiere a evenimentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si