Așa arată una dintre cele două mașini Google Street View care vor fotografia fiecare colț al țării noastre. Pe autoturism este instalată o tehnologie de ultimă generație, care va captura imagini panoramice în timp autovehiculul se se plimbă prin orașe.

Mașinile Google au revenit după doi ani în România

Sunt șase camere, de jur împrejur și în partea de sus e o a saptea camera care fotografiază 360 de grade.

Citeste si: Geta Brătescu, omagiată de Google printr-un doodle special

Ultima dată când mașinile Google Street View au străbătut țara noastră a fost în 2019. De atunci și până acum, marile orașe au continuat să se dezvoltate și să contruiască blocuri noi și să modernizeze șosele- schimbări care trebuie cuprinse în noua hartă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În București, de pildă, pe aceasta strădă unde se află mai multe clădiri, în urmă cu doi ani era un șantier.

Mașinile vor ajunge în 100 de localități

Mașinile google vor vizita 100 de localitati si vor străbate zeci de mii de kilometri. Le vom putea vedea plimbându-se pe străzile noastre până în toamnă.

Citeste si: Cum câștigă bani un influencer?

Imaginile captate sunt mai apoi transpuse în harta virtuală, iar datele companiei arată că 2 din 3 români folosesc lunar această hartă. În zonele unde mașina nu are loc, cum ar fi în parcuri sau pe aleile înguste, reprezentanții Google folosesc aceeași cameră performantă, doar că este plimbată de oameni sau chiar animale.

Aproximativ 98% din suprafaţa locuită a globului a fost fotografiată de mașinile Google Street View.

În total au fost culese imagini din 85 de țări.

Citeste si: Cum să-ți crești afacerea prin servicii de optimizare SEO, cu eAdvertising

Google a preluat peste 16 milioane de kilometri de drumuri cu imagini Street View, ceea ce înseamnă de 400 de ori circumferinţa Planetei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si