Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Măști de protecție transformate în ținute. Designerii, români

Mastile de protectie le-au dat idei unor designeri romani, care au creat din aceste accesorii ținute inedite, ca să le reamintească oamenilor să se protejeze.

Iulian Ciurea,

Masca [Sursa foto: InPuff]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anisa şi Dragoş Săndulache sunt doi creatori de modă curajoși și inventivi. De-a lungul timpului, cuplul a îmbrăcat mai multe vedete şi persoane publice din România, cum ar fi Helmut Duckadam și Gigi Becali. Cum în pandemie comenzile au inceput sa scada, cei doi s-au gandit sa se reinventeze.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Vânzările au scăzut dramatic, nu mai am avut clienți într-o perioadă de 2 luni de zile si a trebuit sa facem si masti și au prins foarte bine”, spun designerii.

Ideea de a crea aceste costume din măști de protecție a venit după momentul în care un client de-al lor a fost indignat că Anisa poarta mască în timp ce vorbea cu el.

Ideea ținutelor din măști de protecție, le-a venit într-un mod inedit

„Port mască. Port și ca port, tinută, e o perioada în care masca a devenit o modă necesară. Poartă mască nu este o rusine. S-a intamplat foarte des sa merg la o intalnire cu un client sau cu un potential collaborator și sa fie deranjat ca eu intr-o incapere unde eram noi doi eu purtam mască, era lezat, cum că parcă il acuzam că este bolnav.

Am venit supărată la Dragoș și i-am spus că-mi vine să mă înfășor din cap până în picioare în măști și atunci haide să facem”, spune creatoarea.

Și așa au facut din maști o rochie si un costum.S-au imbracat cu ele si-au iesit pe strada pentru le demonstra oamenilor ca nu este nimic rusinos in a purta masca.

Măștile de protecție, o modă necesară și inedită

„Trebuie să întelegem si noi ca trebuie să purtăm masca pe față. În primul rand avem de respectat nste reguli, trăim intr-o comunitate si trebuie sa ne respectam intre noi”, spun clienții.

Pentru ca mesajul lor să ajungă la cât mai multe persoane, Dragoș și Anisa au mers imbracati in tinutele inedite din masti prin statiile mijloacelor de transport in comun in speranta ca toata lumea sa constientizeze cat de important este purtatul acestor accesorii. Unii au zâmbit și au făcut fotografii iar alții chiar au pus masca pe față la îndemnul lor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI