Furtuna Isha a luat doua vieți în Marea Britanie, a distrus sute de case și masini, iar pe aeroporturi și în gări a creat un haos cumplit. Iar în furia ciclonului au fost prinși români care au simțit pe pielea lor cele mai puternice rafale din ultimii 20 de ani din Anglia. În tot acest timp, o nouă furtună a pus deja stăpânire pe regat, a transmis Cristian Sabbagh.

Măturați de Isha, se pregătesc de Jocelyn

În Marea Britanie, vântul a suflat cu peste 160 kilometri pe oră și a făcut prăpăd pe străzi, dar și în curțile oamenilor.

În părțile nordice ale Irlandei de Nord, Angliei și Scoției nu au mai fost rafale așa puternice, de 20 de ani și deși autoritățile au avertizat populația să nu iasă din case, doi oameni au pierit striviți de copaci.

Si romanii din Anglia și Irlanda au simțit pe pielea lor furia furtunii.

Urgia a lasat în urmă mașini zdrobite, acoperișuri smulse și peste 70.000 de case fără curent electric. Transporturile au fost serios perturbate.

Cursa a fost anulată, iar pe aeroporturi s-a creat un haos total: curse anulate, zboruri întârziate și aterizări... imposibile.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nu a trecut însă bine Furtuna Isha că britanicii sunt vizați de noi avertismente. În drepturi și-a intrat deja furtuna Jocelyn.

Deja vremea nu este tocmai plăcută în nordul Irlandei, ploaia a venit deja, iar vântul a început să sufle cu putere în timp ce furtuna Isha îi lasă cale liberă furtunii Jocelyn.

Cele mai puternice rafale de vânt sunt așteptate să afecteze vestul și nordul Scoției, în timp ce mare parte din Anglia va fi sub cod galben de ploi abundente.

Citește și: VIDEO- România va fi lovită de furtuna Isha, care a provocat haos în Europa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si