„Un eveniment spectaculos va avea loc sâmbătă, în Capitală, pe stadionul Arcul de Triumf. Un meci amical de fotbal între echipa artiștilor români și echipa artiștilor turci. Iar astăzi, vom afla câteva amănunte de la doi dintre jucătorii celor două echipe: Kamara și Deniz Cem”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Meciul artiștilor pasionați de fotbal

Cristina Dorobanțu: Deniz, tu ești numit noul Tarcan al Turciei, dar, de asemenea joci fotbal.

Ce-mi spui despre această pasiune a ta?

Deniz Cem: Sunt mijlocaș, dar îmi place să dau goluri de foarte multe ori. 

Cristina Dorobanțu: Vă antrenați zilnic?

Citește și: Motivul neasteptat pentru care fotbalistul Romei, Evan Ndicka, s-a prabusit pe teren. Nu a avut probleme cu inima

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Kamara: Zilnic nu. Noi, de exemplu, avem antrenament luni, de obicei, dar mai avem și meciuri în timpul săptămânii. Pe lângă asta fiecare, bineînțeles, mai are zile în care se antrenează fel și chip. Eu mă mai antrenez și pentru un meci de MMA acum, pe 29 mai, am un meci în cușcă, drept urmare mă pregătesc intens. Am foarte multe antrenamente și mă dezvolt.

Zic că sunt pregătit pentru meciul cu ei.

Cristina Dorobanțu: Deniz, meciul dintre cele două echipe marchează în avans Ziua Națională a Copilului în Republica Turcă. 

Deniz Cem:  Este plănuit de foarte mult timp acest meci și într-adevăr marchează Ziua Națională a Copilului în Turcia. Vom juca pe 20 aprilie, vom face acest meci pentru caritate pentru copii.

Este cea mai frumoasă parte a acestui meci. Jucăm de multe ori, dar când jucăm pentru copii este cea mai sensibilă și cea mai frumoasă parte.

Cristina Dorobanțu: Un mesaj pentru cei de acasă?

Kamara: Să veniți pe 20 aprilie pe stadionul Arcul de Triumf la ora 17.00, bineînțeles. E intrarea liberă, deci va fi pur și simplu pentru a bucura pe toată lumea. Ne-am hotărât să ne vadă cât mai multă lume și astfel să p utem aduce o după-amiază și o seară frumoasă pentru români și pentru turci pentru că vor fi foarte mulți turci pe stadion”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si