Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Medalii de aur pentru România, câștigate de Larisa Iordache

Patru medalii, dintre care două de aur la gimnastică pentru România, câștigate de Larisa Iordache, revenită în competiție după trei ani de absență.

Iulian Ciurea,

Larisa Iordache a câștigat medalii de aur pentru gimnastica românească

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Par doar cateva secunde, dar in spetele lor, in spatele usurintei de a face sarituri si piruete, se afla ani si ani de munca. caopilarii furate si o viata dedicata unui vis- de a fi campioana. Iar Larisa Iordache... a luat tot ce se putea lua si nu vrea sa se opreasca.

Aseara insa arbitrii de la campionatele europene erau cat pe ce sa ii fure dreptul de a lua aurul european.
Dar dupa cinci minute avea sa se faca dreptate...
Larisa zambeste cu toata inima, mai ales ca solul e cel care i-a rapit sansa de a deveni campioana.

Larisa Iordache a câștigat medalii de aur pentru gimnastica românească

Acum trei ani a părăsit în lacrimi Mondialele de la Montreal, înainte de a începe concursul de calificare. Tendonul ahilian a cedat la încălzire şi speranţele la o medalie la individual s-au năruit pentru ea. Larisa a venit acasa într-un scaun rulant, nu a crezut vreodata ca o sa ma poata reveni.

De acum, sportiva de 24 de ani e cea mai medaliată gimnastă din istoria României, cu un total de 16! A întrecut-o chiar pe celebra Nadia Comăneci.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Am ramas impresionata de revenirea Larisei, dupa trei ani de necompetitie este extrem de greu sa revi la nivelul actual in lumea gimnasticii... la acest nivel”, spune Nadia Comăneci.

Pentru toti romanii care o iubesc si au stat cu sufletul la gura in fata televizoarelor, Larisa a postat o adevarata declaratie de dragoste.

„O poveste lungă, spusa în câteva cuvinte... Pentru că niciodată nu este prea târziu să îţi urmezi visul şi să visezi la ceea ce îţi doreşti cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă

la suprafaţă. (...)Am trecut printr-un amalgam de sentimente, gânduri bune sau mai puțin bune, dureri și multe altele... dar cu toate astea familia mea a fost lângă mine pentru a-mi aduce zambetul pe buze. Vă iubesc”, a scris ea.

Revenirea spectaculoasă a Larisei Iordache bucură pe toată lumea

„Știm cu toții că Larisa este o fată foarte ambițioasă și că și-a dorit mult să revină la Campionatele Europene. Mă bucur că a spart gheața, știu cum este să revii după mulți ani de pauză.
Mă bucur enorm că s-a întors, a revenit acolo unde îi este locul. Îi era foarte dor de competiții, de sala de antrenament și sala de concurs, drept dovadă și-a revenit intr-un timp foarte scurt”, spune Cătălina Ponor.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Nu am ales eu gimnastica, ci ea m-a ales pe mine- spunea Larisa acum cativa ani. A fost descoperita de o antrenoare, cand a observat-o cu rolele in parc. A ramas impresionata de viteza si energia micutei ce avea peste ani sa devina campioana. Acum Lari nu vrea sa se opreasca si spera sa castige mai multe medalii de aur la urmatoarea Olimpiada.

„O stim de 13 ani, asa ca stim exact ce simte, stim cand sa apasam pe pedala.
Acum clar o sa ma bucur de fiecare moment fiecare emotie pe care o sa o simt”, spun antrenorii gimnastei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI