Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Medic filmat în timp ce dă șpaga înapoi

Un medic din Faget a fost filmat in timp ce-i promitea unei paciente ca-i returneaza spaga primita inainte de operatie. Femeia venita sa se opereze de varice i-a dat medicului o atentie de 200 de euro, insa dupa interventia chirurgicala s-ar fi ales cu o infectie grava la picior. Macinat, probabil, de remuscari, specialistul a fost de acord sa-i dea pacientei banii inapoi.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pacienta: Am venit sa primim banii inapoi

Medic: Da, da, da. Dar nu mai stiu ce bani mi-ati dat. Cat.

Pacienta: 200 de euro.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Medic: Deci mi-ati dat 200 de euro. Dumneavoastra mi-ati dat niste bani.... si sarut-mana. Eu nu v-am spus atata sau atata.

Discutia halucinanta are loc intre seful de sectie al spitalului din Faget si o pacienta de-a sa, nemultumita de o operatie de varice care i s-a infectat.

Medicul se scuza pentru complicatii si chiar accepta sa-i returneze femeii spaga inapoi.

Fiica pacientei a fost nevoita sa-si programeze mama la o noua operatie la spitalul din Timisoara.
Astazi a depus si o plangere la politie pe numele doctorului de la spitalul Faget, pe care-l considera vinovat.

E revoltata de tupeul acestuia. Initial- spune femeia- cadrul medical a fost nemultumit de atentia primita si ar fi cerut bani in plus atat pentru anestezist, cat si pentru colegul rezident care l-ar fi asistat.

Contactat telefonic, medicul care a returnat banii primiti n-a vrut sa vorbeasca. La fel si managerul spitalului din Faget, care le-a transmis jurnalistilor ca astazi nu este la serviciu si ca nu sta la dispozitia presei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI