Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Medic rezident din Arad, prins în flagrant de procurori când încerca să primească zeci de kilograme de droguri! Cum a fost descoperit acesta?

Un medic rezident din Arad a fost prins în flagrant de procurori în timp ce încerca să primească 20 de kilogrme de cannabis. Iată cum a decurs operațiunea.

Redactia Stirile Kanal D,

Medic rezident, traficant în timpul liber [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Un medic rezident din Arad a fost reținut de procurori în momentul în care primea mai multe cutii, pline cu 20 de kilograme de cannabis. Drogurile veneau din Spania și au fost interceptate pe teritoriul României, unde a pornit o operațiune ca-n filme. Colega mea, Iulia Dumitrașcu, are mai multe detalii. Bună seara, Iulia, te ascultăm”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Medic rezident, prins în flagrant cu 20 de kilograme de droguri

„Bun găsit!
Procurorii antimafia din România aveau informații despre un transport foarte mare de droguri care urma să intre în țară. Au reușit să identifice autocarul și au reținut 2 bărbați care au preluat cutiile pline cu 20 de kilograme de cannabis.

Aceștia sunt considerați simpli intermediari, sau „săgeți”, folosite de traficanții adevărați. Indivizii au colaborat cu procurorii, au spus că au primit 2.000 de euro pentru această misiune și i-au condus pe anchetatori la medicul rezident de 30 de ani. Acesta a fost prins în flagrant când primea marfa, într-o benzinărie din Arad. Bărbatul, de specialitate ortoped, profesa la Spitalul Județean din Arad”, a transmis Iulia Dumitrașcu, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Sfârșit fulgerător pentru un tânăr de 18 ani din București! Băiatul erau pasionat de fotbal și avea tot viitorul înainte

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI