Impactul i-a fost fatal, spun salvamontiștii. Nimeni nu știe de cât timp zăcea cadavrul pe munte. Abia sâmbătă un turist l-a descoperit și a sunat la 112.

Ca să-i poată recupera trupul medicului găsit mort, salvamontiștii din Zărnești au cerut ajutorul unui elicopter SMURD. Alerta la 112 s-a dat sâmbătă, la ora 15:40 de minute, din Piatra Craiului.

Citeste si: Doliu în agricultura românească: A murit unul dintre cei mai mari fermieri români

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

12 salvamontiști erau pregătiți să recupereze cadavrul, pe bază terestră. Dar zona este foarte periculoasă, iar operațiunea ar fi durat mai bine de zece ore. Așa că au pornit operațiunea pe calea aerului. 

Ciprian Lolu, salvamontist cu mulţi ani de experiență, este cel care a fost coborât cu troliul din elicopter și i-a recuperat trupul medicului:

”Vântul era destul de puternic și erau rafale peste creastă. Avantajul nostru a fost că persoana respectivă a fost pe sub creastă și rafala a fost tăiată de creastă”.

Citeste si: VIDEO| Moartea studentei din Africa, mister total

Victima ar fi un medic stomatolog de 31 de ani, originar din județul Argeș, care profesa la un cabinet dentar din Brașov. Straniu este, spun anchetatorii, că nici familia, dar nici prietenii nu i-au semnalat dispariția.

Trupul neînsuflețit al dentistului a fost transportat la serviciul de medicină legală din Brașov. Specialiștii vor stabili, în zilele următoare, care a fost cauza morții. Și polițiștii au intrat pe fir. Oamenii legii trebuie să stabilească dacă a fost vorba despre un accident, sinucidere sau crimă.

Citeste si: Scandalos! Un tanar a fost nevoit sa isi dezgroape tatal, dupa ce morga daduse cadavrul unei alte familii: "L-au tratat ca pe un sac de cartofi"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si