Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Medici și asistenți din Buzău, suspectați de luare de mită. Ce tipuri de șpagă ar fi primit aceștia?

Printre produsele șpăgii pe care ar fi primit-o mai mulți medici și asistenți din Buzău s-ar număra găinile, carnea de vită și banii. Anchetatorii au început perchezițiile în acest caz.

Maria Stiuca,

Găini și vită, șpagă la spital [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Găini, carne de vită și bani. Asta primeau mită mai mulți medici și asistenți din Buzău, spun procurorii, în schimbul eliberării unor certificate de invaliditate. Anchetatorii au făcut percheziții în policlinica unde lucrau aceștia și au ridicat mai multe documente și bunuri”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Găini, carne de vită și bani, șpagă pentru medici și asistenți

Unul dintre medicii suspectați de corupție este chiar președintele comisiei pentru încadrarea în grad de handicap. Acesta, două doctorițe, dar și alte cadre din comisiile de expertiză, ar fi primit bani, găini sau chiar carne de vițel, pentru a elibera avizele necesare pensionării pe caz de boală. Mascații au descins în cabinetele celor trei medici din Buzău și au ridicat înscrisuri, documente și bunuri materiale.

Citește și: VIDEO- A băut până aproape de comă alcoolică și s-a urcat la volan. Ce dezastru a putut să provoace un șofer din Brăila

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Acest domn spune că nu este pentru prima oară când aude zvonuri despre corupția din cabinetele medicale de expertiză a muncii.
„Am avut și eu un coleg care a rămas damblagit și când s-a dus la control a uitat să-și ia și el bastonul.

Când a intrat pe ușă, cică bastonul unde e? L-a dat afară și s-a dus după vreo două, trei zile și i-a aprobat. Păi, asta-i treabă?”, a spus bărbatul.
Totul a ieşit la iveală după ce mai multe persoane au reclamat că li s-ar fi cerut sume de bani în schimbul obținerii unor certificate care să ateste ca au capacitate de muncă diminuată sau nu pot lucra.
Suspecții au fost audiați, dar sunt momentan în libertate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI