Foto: Inquam Photos/ George Calin 

UPDATE: Judecătorii Tribunalului Bucureşti au decis plasarea medicului Mircea Beuran în arest la domiciliu. Procurorii DNA ceruseră arest preventiv pentru medicul acuzat de luare de mită, informează news.ro.

Aproape 8 ore a fost audiat, joi, medicul Mircea Beuran la sediul DNA și, în cele din urmă, procurorii au decis ca reputatul chirurg să fie reținut 24 de ore.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sunt acuzații de luare de mită, asta după ce Beuran ar fi cerut 10.000 euro pentru a scoate la concurs, în cadrul Facultății de Medicină, un post de asistent universitar.

Citeste si: Explicaţiile medicului Mircea Beuran în cazul pacientei arse în timpul unei operații la Spitalul Floreasca

Surse din DNA susțin că exista probe solide în ceea ce îl privește pe medic, asa că astăzi a fost dus în fața judecatorilor de la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă.

De cealalta parte aici la DNA s-au adunat mai mulți oameni, care îl susțin pe Beuran și protestează împotriva DNA.

Spun acești oameni că medicul a fost reținut fără motive si că întreg dosarul este, de fapt, o înscenare politică.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si