Degajat și cu zâmbetul pe buze- așa a ieșit din fața judecătorilor bărbatul cunoscut drept medicul estetician al vedetelor. Deși deține o clinică în zona de lux a Capitalei, iar pe rețelele de socializare părea un afacerist plin de realizări,  se pare că realitatea ar fi alta. Fosta lui iubită, mai tânără cu 7 ani, și ea medic rezident, l-a acuzat de furt.

Medicul vedetelor, acuzat de jaf

Cei doi amorezi s-ar fi cunoscut în urmă cu ceva timp la spitalul Elias acolo unde profesau ca medici însă relația lor ar fi fost una plină de certuri. Convins că ar contribui mai mult la bugetul familiei, medicul nu ar mai fi stat pe gânduri, iar la scurt timp după despărțire ar fi păstrat cheile de la ușa femeii.

„Bărbatul de 42 de ani ar fi intrat în casa fostei sale iubite cu o cheie de rezervă. În timp ce nimeni nu se afla în casă, a sustras din locuința acesteia nu mai puțin de 35 de mii de euro”, a transmis Adina Iliescu, reporter Kanal D.

Citește și: Primarul din Mioveni a fost reținut de DNA. Edilul a fost prins în flagrant. Ion Georgescu a fost exclus din PSD

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După ce a constatat lipsa banilor, femeia a mers direct la Secția 5 de poliție și a depus o reclamație. Polițiștii au descins atât în locuința medicului, cât și la clinica acestuia și au descoperit 86.500 de euro, a căror proveniență nu a putut fi justificată. Motiv pentru care medicul a fost reținut pentru 24 de ore.

Medicul a fost prezentat în fața judecătorilor de la Sectorul 1 care au decis să îl cerceteze în stare de libertate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si