Roberta are 22 de ani. Dintotdeauna a fost atrasă de adrenalină și s-a visat justițiar cu acte în regulă. Ea se pregătește acum pentru admiterea la Academia de Poliție.

Antrenamente intensive pentru admiterea la Academia de Poliție

"Îmi doresc de foarte mult timp o carieră în domeniu, am mai terminat o facultate și mi-am dat seama că nu mă reprezintă și sper ca aceasta să o facă.

De fapt, sunt sigură că o să o facă, daca ajung să intru", ne-a povestit ea.

S-a decis ca vara aceasta să susțină examenul la Academia de Poliție, așa că a început antrenamentele intensive.

Citeste si: Angajări în SRI 2022. Cum poți obține un post și ce salariu primești

Petrece 5 zile pe săptămână în sala de sport și își forțează limitele pentru a obține cele mai bune rezultate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Probele nu sunt ușoare. Una dintre cele mai dificile, de altfel, este atingerea unui obiect suspendat la peste 2 metri și jumătate înălțime.

Probe contra-cronometru

Pentru Sorina, colega ei de antrenament cu 4 ani mai mică, cea mai mare provocare este cu totul altă probă: săritura peste ladă.

Citeste si: Ofițerii de poliție din Alba participă la un program intensiv de pregătire: ,,Trageri din mașină, ca în cazuri reale"

Sorina a început antrenamentele încă din clasa a 11-a. Traseul sportiv pentru concurenții Academiei de Poliție cupride probe sportive provocatoare pe care trebuie să le finalizeze contra-cronometru.

Citeste si: Cele mai bune suplimente online pentru culturism și nu numai

De când a început să facă meditațiile la sport, Iulian a pregătit 100 de viitori polițiști.

"Le arăt și le explic de ce este necesar să aibă un minim de 6-9 luni de zile și ne pregătim pentru anul viitor", ne-a povestit el.

Unul dintre succesele lui Iulian este Denisa, o polițistă care în timpul liber se transformă în antrenoare pentru cei care vor să îi calce pe urmă. Tânăra a absolvit Academia în 2017.

Citeste si: Topul facultăţilor din România 2021: Cele mai bune universităţi

Antrenamentele variază ca intensitate în funcție de condiția fizică a fiecăruia. Mediațiile la sport au devenit căutate în ultimii ani, când Academia de Poliție a decis ca proba practică să primească note, nu calificative.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si