Ducesa de Sussex a fost extrem de elegantă în timp ce și-a sărbătorit cea de-a 42-a aniversare alături de soțul Harry la o cină" discretă", săptămâna aceasta, informează The Sun.

Speculații cu privire la căsnicia lui Meghan Markle și a Prințului Harry

Ei au fost văzuți în timp ce păreau confortabili în seara întâlnirii lor, în fața celebrului restaurant Tre Lune din Montecito, California, frecventat adesea de vedetele de la Hollywood.

Apariția lor vine după ce s-a afirmat că cei doi își acordau spațiu unul altuia. 

Citește și: Boris Johnson își dă demisia din parlamentul britanic! Decizia vine după raportul anchetei Partygate despre scandalul petrecerilor din pandemie

Meghan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle și Prințul Harry

[Sursa foto: The Sun]

Cu toate acestea, ei au făcut front comun în această săptămână, când au vorbit cu dragoste despre Archie, în vârstă de patru ani, și Lilibet, de doi ani, în videoclipul pe care l-au filmat pentru a susține una dintre organizațiile lor. Și, aceste zvonuri au fost rapid negate de un apropiat. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru Page Six: "Nu este adevărat, este literalmente inventat."

Prietenul apropiat Omid Scobie a respins, de asemenea, afirmațiile despre cuplu. Pentru petrecerea de ziua ei de naștere, Meghan și Harry, în vârstă de 38 de ani, au apărut din nou pentru a spulbera speculațiile recente. 

De ce nu vor participa cei doi la evenimentul care marchează moartea reginei?

Mama celor doi copii a optat pentru o rochie sofisticată în alb și negru, fără bretele, accesorizată cu o geantă de mână cu margele de lemn.

Și-a aranjat părul într-un coc casual și a combinat ținuta cu sandale negre, joase. Între timp, Harry a părut relaxat într-o cămașă albastru pudră și niște pantaloni albi. 

Citește și: O influenceriță italiană, în vârstă de 19 ani, ar putea deveni regină după ce prințul a anunțat că îi predă tronul

Meghan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle și Prințul Harry

[Sursa foto: The Sun]

Fericitul cuplu a luat masa la prestigiosul restaurant italian împreună cu prietenul Matt Cohen, iar petrecerea s-a încheiat devreme, cu puțin înainte de ora 21:00. Afirmațiile de la începutul acestei săptămâni au sugerat că planurile discrete ale lui Meghan pentru ziua de naștere făceau parte din încercarea de a pune capăt nesfârșitei "telenovele" din jurul lor și al Familiei Regale. Dar, ziua ei specială a fost ignorată în mod public de către The Firm astăzi, deoarece s-au "săturat" de soții Sussex, a susținut un expert. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Este a doua oară în câteva zile, după ce s-a aflat că cei doi soți nu vor participa la evenimentul organizat de The Firm pentru a marca moartea reginei. Autorul regal Angela Levin a declarat pentru The Sun Online că William și Kate sunt "sătui" de Meghan și nu ar trebui să fie nevoiți să-i trimită urări de bine. 

Meghan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle și Prințul Harry

[Sursa foto: The Sun]

Ea a spus: "Meghan nu a recunoscut public ziua de naștere a Camilei, așa că nu văd de ce ar trebui să fie nevoiți să facă ceva în schimb. William nu vrea să aibă absolut nimic de-a face cu Harry în acest moment și cine îl poate învinovăți. Catherine este iertătoare și nu este răutăcioasă, vine dintr-o casă iubitoare, dar și ea este foarte sătulă de Meghan. Ar putea spune ceva care nu ar transmite nicio emoție și nici iubire- foarte, foarte simplu. Nu vor să-i dea ocazia lui Meghan să fie răutăcioasă și ca echipa Sussexes să fie josnică, pentru că ei îi vor ataca la rândul lor. Dar de ce ar trebui să o facă după cum au acționat Harry și Meghan". 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si