Melania Trump a atras toate privirile, joi seara, la Convenția Partidului Republican în cadrul căreia fostul lider SUA,  Donald Trump,  a susținut discursul de acceptare a unei noi candidaturi pentru Casa Albă.

Citește și: Donald Trump, schimbat după tentativa de asasinat? Ce spun analiștii americani despre "cel mai lung discurs din istorie" la acceptarea candidaturii pentru Casa Albă

Melania Trump a purtat un costum de culoare roșie și a intrat, singură, la Convenția Națională din Milwaukee, însoțită de muzică clasică, în contrast marcat cu sunetele muzicii country și baladele rock din restul evenimentului.

"Strălucitoare și plină de farmec, arăta mai degrabă ca și cum ar merge pe un podium decât într-o convenție politică. Părea la fel de impenetrabilă și distantă ca întotdeauna", scrie BBC News.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede- wowbiz.ro

Citeste si: Un trib complet izolat de restul lumii a ucis cu arcuri și săgeți doi tăietori de lemne în Pădurea Amazoniană- antena3.ro

Ea i s-a alăturat pe scenă lui Donald Trump după lungul său discurs de acceptare, mergând pe podium chiar înainte ca baloanele să cadă peste mii de oameni din mulțime.

Donald Trump a întâmpinat-o cu o îmbrățișare și cei doi s-au sărutat pe obraz. După asta, fostul președinte SUA a luat-o de mână și au traversat scena în timp ce alți membri ai familiei Trump li s-au alăturat.

Melania Trump, o Primă Doamnă atipică

De când soțul ei a fost ales pentru prima dată în 2016, Melania Trump a încălcat toate regulile politicii prezidențiale americane normale.

La Casa Albă în timpul primului mandat al lui Trump, ea a fost o figură retrasă în comparație cu alte prime doamne, concentrându-se pe un set restrâns de acțiuni.

Arhivele naționale din SUA o descriu ca fiind o „ambasador al bunăvoinței” și un avocat al problemelor copiilor.

De când soțul ei a părăsit mandatul de președinte SUA, Melania a refuzat să fie văzută lângă soțul ei de multe ori când publicul s-ar fi așteptat să fie prezentă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si