Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Melodia „Testament” care a sensibilizat planeta. Povestea artistei care a scris ultima sa piesă

Melodia „Testament” e singurul lucru de preț pe care a putut o tânără mamă, cu voce de aur, sa îl lase moștenire fiului de doar 7 ani. Când a aflat vestea cruntă că va păși în lumea de dincolo, nu și-a dorit decât să își știe copilul bine, așa că a compus câteva versuri, cărora le-a dat glas de pe patul de spital. I-a rugat pe oamenii din lumea largă să îi distribuie muzica, iar drepturile de autor să îl ajute și pe micuțul ei să ajungă un om mare.

Redactia Stirile Kanal D,

Melodia testament care a sensibilizat planeta

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cat Jenice are doar 31 de ani, iar noua ei melodie va fi și ultima. Diagnosticată cu o boală cruntă, cântăreața a luptat din răsputeri să-și revină. Coșmarul tinerei a început în urmă cu 2 ani, iar după tratamente chinuitoare și lungi, medicii i-au dat un verdict dur: cancerul a recidivat.

Moștenire pentru fiu din partea lui Cat Jenice

Toate gândurile și forțele ei s-au îndreptat către fiul ei, în vârstă de 7 ani. Astfel că a compus o ultimă melodie, dedicată lui.

„Vreau să își amintească că am luptat din greu și că am dat totul. Indiferent ce se va întâmpla și chiar dacă se va petrece un miracol și se găsește vreun tratament, vreau să știe că până la final m-am gândit la el și că am luptat cu toate puterile”, a mărturisit artista.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mesajul trimis în „Dance You Outta My Head” a sensibilizat o lume întreagă până la lacrimi, iar oameni de rând au făcut din acest cântec o adevărată operă de artă. „Mulțumesc, lume, pentru că mă iubești atât de mult pe mine și pe fiul meu!”, a fost mesajul artistei după ce a văzut impactul pe care l-a avut cu piesa ei asupra sufletelor din întreaga lume.

Cântăreața s-a gândit să-i lase fiului său drept moștenire toate drepturile piesei. În numai două săptămâni, videoclipul a strâns deja peste 1 milion 100 de mii de vizualizări și mai bine de 150 de mii de aprecieri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI