„Vechi, dar cu priză la public! Melodiile de petrecere care animau atmosferă în anii 2000, revin în actualitate. Artiștii din generația tânără, fascinați de ritmurile și de mesajul pieselor de atunci, le preiau în propriul repertoriu. Reorchestrate și ușor modificate, piesele sunt adaptate anilor actuali. Andrada Oroș, o artistă apreciată din Bihor, pregătește chiar un colaj al hiturilor care au făcut furori în urmă cu mai bine de două decenii”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Andrada Oroș readuce la viață hiturile vechi

Am surprins-o pe Andrada Oroș chiar în timpul filmărilor pentru colajul de melodii pe care își dorește să-l lanseze chiar de sărbători. Cele 3 piese pe care le include în compilație au fost cântate cândva de o altă artistă care, la acea vreme, avea vârsta actuală a Andradei, iar casa de discuri i-a permis să le preia.

„Sunt niște remake-uri ale unor piese vechi și foarte îndrăgite de toată lumea. Părinții mei, când le-au auzit prima dată, ziceau: <<piesele astea le cunosc>> și erau foarte încântați și mi-au plăcut mie ca și text ca și ceea ce poți transmite prin ele”, a spus Andrada.

Citește și: VIDEO- În căutarea costumelor populare. De 1 decembrie și românii plecați în strănătate aleg să poarte hainele tradiționale

Fiecare dintre melodii are un mesaj puternic, care a impresionat-o pe cântăreață. Însă, cel mai mult a sensibilizat-o melodia în care se vorbește despre bani.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Artista și echipa de producție cu care colaborează nu au preluat identic linia melodică, ci au modificat-o conform cerințelor actuale.

„La început orchestrăm un pilot pe care solistul înregistrează vocea, îi oferim și asistență, apoi noi continuăm cu negativul”, a explicat Sergiu Pelle, producător.

Deși este o mândră reprezentantă a generației tinere, artista își dorește să păstreze o parte din tradiții, iar asta se vede în ținutele alese pentru filmarea clipului. Dacă pentru una dintre piese a optat pentru o rochie extravagantă și provocatoare, pentru o alta a preferat o ținută mai elegantă, cu influențe etno.

Recunoscută pentru melodiile sale populare, Andrada Oroș este o artistă foarte iubită în zona de nord a țării. Reușește să îi cucerească atât pe tineri, cât și pe cei din generația veche. Tânăra, specializată inițial în pedagogie, și-a găsit vocația după terminarea studiilor, iar acum urmează și cursurile Facultății de Muzică, pentru a-și perfecționa talentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si