Au răsunat colinde În Catedrala Ortodoxă Sârbă din Timișoara. Membrii Baroului Timiș și-au unit glasurile într-un eveniment unic, cu un scop nobil: un concert caritabil de Crăciun. Atmosfera a fost una de poveste, iar spectatorii au rămas impresionați de vocile avocaților.

Avocații au cântat colinde pentru un eveniment caritabil

Peste 200 de oameni au umplut, aseară, Catedrala Ortodoxa Sârbă din Timișoara. Vocile calde, care au răsunat timp de mai bine de o oră din lăcașul de cult, au atras ca un magnet pe toată lumea.

Mai mult, au stârnit admirația în rândul spectatorilor, care nu se așteptau ca avocații să dea dovada de atât de mult talent artistic.
Concertul de Crăciun al Baroului Timiș este deja un eveniment cu tradiție. Corul Avocaților a fost înființat în anul 2017, iar concertul organizat anual de Crăciun este unul caritabil, căci toți banii donați de la cei care și-au dorit să îi asculte merg spre o asociație care are în grijă copii cu nevoi speciale.

Citește și: VIDEO- Cel mai mare bazar caritabil a avut loc în București. Zeci de ambasadori au vândut produse tradiționale pentru o cauză nobilă

„Cântăm din bucurie. Din bucuria de a ieși din cotidian, de a putea solidariza și altfel colegii. Și atunci când știm că rezultatul muncii noastre îmbunătățește o viață, două sau mai multe, până la urmă, ce poate fi mai frumos?”, a spus Paul Ciucur, organizator.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Noi încercăm să avem și alte activități decât cele specifice avocaturii și am considerat că dacă avem colegi și colege care au voce, este normal să aibă această oportunitate de a se desfășura și promova acest lucru”, a explicat Cezar Obârșie, reprezentant Barou Avocați Timișoara.

„Am auzit că lumea avocățească din Timișoara are o asemenea inițiativă. Am fost onorați că au ales lăcașul nostru și, desigur, așteptăm să devină tradițional într-un fel”, a spus Preotul Marinco Marcov.

Membrii corului își doresc ca acesta să fie doar începutul, iar inițiativa lor să poată să dăinuie cât mai mult timp, pentru ca cei care au nevoie de ajutor să aibă parte de acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: