Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Meniu cu... palme la un restaurant din Japonia. Obiceiul este considerat terapie pentru clienți

Un restaurant din Japonia a venit cu un meniu inedit. Clienții comandă o porție de... palme, obicei considerat terapie pentru aceștia.

Maria Stiuca,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Merg la restaurant pentru a comanda un meniu cu... palme. Chiar dacă pentru unii, scenele următoare ar putea fi de natură emoțională, pentru clienți sunt considerate... terapie”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Meniu cu palme la un restaurant din Japonia

Ciudatul tratament se petrece într-un restaurant din Japonia și este, de fapt, o modalitate de promovare. Iar succesul a fost atât de mare încât oamenii au tot venit să fie pălmuiți de către ospătărițe contra a doi dolari ședința. Doar că aceste clipuri au atras și atenția autorităților așa că patronii au anunțat că și-au suspendat oferta pentru „serviciul de lovire a feței” și își așteaptă clienții doar pentru meniu.

Citește și: VIDEO- Din lipsă de timp, românii își fac cumpărăturile pentru Crăciun online

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI